Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás utáni lelkiismeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás utáni lelkiismeret furdalás ellen mit kell tenni?

Figyelt kérdés
nem kérek se r*bancozást, se azt, hogy mondjam el a barátomnak. csak csók volt egy másik fiúval. sok problémánk volt a barátommal és úgy éreztem sokáig nem leszünk már együtt, aztán jött egy ilyen alkalom és éltem vele, nem terveztem előre... nem szidást kérek, hanem ha valaki járt hasonló cipőben: mit kell tenni a lelkiismeret furdalás ellen? 18/L
2013. jún. 3. 15:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
jó részt mindig az ilyen puhapö-csöket csalják meg szegééééény
2013. jún. 3. 15:49
 12/29 A kérdező kommentje:
szeretem a barátomat. ha nem szeretném, nem lenne rossz érzésem emiatt... már jól megvagyunk, tehát éppen ezért érzem magam szemétnek... ő sosem csinálná meg ezt velem.
2013. jún. 3. 16:08
 13/29 anonim ***** válasza:

Hát volt egy 5 éves kapcsolatom és utána egy fél éves... mindkettőben megcsaltam a barátom, én is "csak" csókkal, de utána mindig szakítottam max 1-2 héten belül.

Szerintem ha valaki képes ezt megtenni, akkor ott a kapcsolatnak már nincs tovább értelme.

Véletlen nem történik ilyen szerintem.

Persze te tudod, hogy inkább választod-e a kényelmes megoldást, és vele maradsz még akár évekig is, és csak utána dobod majd, de nem lesz már olyan mint rég. Főleg ha ennyire lelkiismeret furdalásod van.

Ja és én egyik szakításomat se bántam meg ezek után, bármennyire is fájt. neked is ezt kéne tenned, és szerintem ezt valahol lelked mélyén te is érzed.

Alapból elveszett a kapcsolatotokból a tisztelet. Te már nem tiszteled őt, mivel képes voltál megcsalni.

És ha ő ezt meg tudná, tuti hogy ő se tisztelne téged... pedig ez baromira fontos dolog egy kapcsolatban.

2013. jún. 3. 16:11
 14/29 anonim ***** válasza:
szereted? Ne viccelj már! Nem csaltad volna meg, ha szeretnéd, ezt te is tudod.
2013. jún. 3. 16:13
 15/29 A kérdező kommentje:
sztem nincs minden esetben összefüggés. akkor éppen nem voltam teljesen odaérte és elkapott a hév. sztem már sok mindenkivel előfordult, hiába szerette a barátját/barátnőjét.
2013. jún. 3. 16:16
 16/29 anonim ***** válasza:

Jó akkor legyen igazad. Tegyük fel a barátod csalna meg téged, és csak csók lenne.

Elhinnéd még hogy ugyanúgy szeret? Nem hiszem...

2013. jún. 3. 16:20
 17/29 A kérdező kommentje:

el, de nagyon kiakadnék.

megkérdezném, hogy akkor mégis miért csinálta...

de nem fogok veled veszekedni. :D

2013. jún. 3. 16:22
 18/29 anonim ***** válasza:
30%
jajj mit mentegetőzöl ribanc vagy oszt kész :D meg még gyáva csira is mert el se mered mondani....a kemények felvállalják a dolgokat.
2013. jún. 3. 16:22
 19/29 anonim ***** válasza:
És te miért csináltad? Elkapott a hév? Engem csaltak meg ezer éve (16 éve) és azóta sem tudom feledni. Tudod miért? Mert a pasi, arra a kérdésre, hogy miért csinálta, annyit válaszolt, hogy nem tudja. Hát azóta is azzal a tudattal élek, hogy a megcsaláshoz semmi ok nem kell. Kellemes érzés. Érzelmi analfabéta lettem attól a tinédzserkori megcsalástól.
2013. jún. 3. 16:24
 20/29 A kérdező kommentje:

szegény utolsó :/

hát, mert nem voltunk éppen túl jóban és mert volt egy másik srác akivel bejöttünk egymásnak. van ok a megcsalásra. szakítottatok akkor?

2013. jún. 3. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!