Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz vagy becsülendő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz vagy becsülendő?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok másfél éve tart a párkapcsolatom ráadásul az első. Itt történt meg minden ami egy kapcsolatban történik. Így az emberek sokszor furcsán néznek mikor mondom, hogy nekem még csak 1 kapcsolatom volt és még van is. Jó néha hajt a vágy, hogy kipróbálnám más fiúval is...de SOSE csaltam meg a barátom ezt csak fejben játszom le. Nagyon is szeretem őt.
2013. jún. 3. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Miért hiszi mindenki azt, hogy "gáz" ha ilyen korban első kapcsolatban vagy?

Most komolyan kérdezem. Naponta érkeznek ilyen kérdések... most őszintén szerinted kinek van köze ahhoz, hogy Te mit csinálsz a saját életeddel? És ha téged ilyen kérdés izgat, te sem vagy komplett...

2013. jún. 3. 11:56
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Ez így szép ahogy leírod, viszont van egy ellenpéldám. Van egy ismerős lány aki így volt első pasija meg minden... Aztán miután lefeküdt velem mondta, hogy olyan távlatokat mutattam meg neki amiket az 1. pasija sosem. Namármost ha azzal a sráccal marad élete végéig és hűséges akkor vajon mi lett volna? :) Ezért szokták mondani, hogy nem árt ha van egy kísérletezős korszaka az embernek és akkor utólag nem filózhat azon vajon mit hagyott ki. 23/F
2013. jún. 3. 11:56
 3/9 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
0%

Ez becsulendo,mert nem csaltad meg a baratodat.

Ez gaz,mert vissza fogod magad,pedig neha nem art egy kis frissites,es a noknek,ferfiaknak is vannak titkaik a parkapcsolatban.

Eld az eleted ahogy szeretned,termeszetesen a kovetkezmenyekkel szamolni kell.

2013. jún. 3. 11:58
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Köszönjük ó hatalmas média, hogy elrontod e fiatal generáció erkölcsét és olyan hatalmas problémákkal ruházod fel őket, mint a farkuk/mellük nem "ideális" mérete vagy hogy eddig csak egy párkapcsolatuk volt és nem kúrtak félre fűvel-fával, mint a menő "sztárok"...
2013. jún. 3. 12:02
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

Nem gáz, hogy ennyi idősen még csak az első kapcsolatban vagy. Miért lenne?

És becsülendő dolog, hogy hűséges vagy.

Ami gáz, hogy sokan úgy gondolják, hogy az első kapcsolat majd tuti örökké tart! Ritka az olyan. De persze van olyan. Mert nálad már fejben lejátszódik, hogy mással is kipróbálnád. Tehát kíváncsi vagy, hogy mással milyen lehet. Ami egyébként normális és nyilván majd az élet hozza, hogy ki fogod-e mással is próbálni vagy nem. És ez alatt most nem azt értem, hogy meg fogod csalni, csak lesz majd valami, ami miatt szakítotok, mégsem lesz egy egész életre szóló az a bizonyos első kapcsolat és akkor majd más is lesz az életedben. És ez lehet hogy fél év múlva, de lehet hogy 10 év múlva fog bekövetkezni.

És azért mondják, hogy nem jó dolog rögtön az első kapcsolatban házasodni, mert előbb-utóbb, aki kíváncsi természet, abban bizonyos hatásokra erősödhet a más iránti kíváncsiság és lehet belőle bonyodalom. Nem biztos, hogy lesz is, de nagyobb rá az esély, mintha egy olyan emberrel házasodna az ember, aki előtt már a kíváncsiságát kiélte. Amikor is már tudja, hogy milyen más emberekkel, nem csak egy alapján lettek a tapasztalatai.

2013. jún. 3. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Ide is leírom, egyáltalán nem gáz.Nekem még egy sem volt,pedig idősebb vagyok nálad,és akkor mi van?:D ez még mindig nem megfelelés kérdése.
2013. jún. 3. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok és a válaszomnak, az "Ami gáz, hogy sokan úgy gondolják, hogy...része nem rád vonatkozik konkrétan kedves kérdező, csak úgy általánosságban leírtam, hogy miért néznek furcsán, ha valaki az első kapcsolatában van hosszú ideje, vagy ha valaki váltig állítja, hogy már pedig neki az első szerelem a sírig tart.
2013. jún. 3. 12:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz! Az a gáz, ha valaki emiatt furcsán néz, és ítélkezik! Van olyan barátnőm, aki most fog házasodni, idősebb nálad, és az első pasija vezeti az oltárhoz! :) nem kell törődni azzal, hogy mások mit mondanak!
2013. jún. 3. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 29 vagyok, 10 éves kapcsolatban, és nekem is ő az első szexuálisan. SOSEM csaltam meg.

Akkor gáz vagyok?

2013. jún. 3. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!