Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért annyira becsülendő ha...

Miért annyira becsülendő ha vki szűz?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 23:33
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
pfff :D 16 alatt mert normális, afelett amiért nem tette meg bárkivel.
2011. márc. 6. 23:36
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
Csak a csajoknák becsülendő, és ott is csak 16-18 éves korig.
2011. márc. 7. 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
És hogy miért m? Nem tom. Pont leszarom, hogy szűz-e...
2011. márc. 7. 00:06
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
nem tom mostanába ez a divat
2011. márc. 7. 00:15
 5/8 anonim ***** válasza:
4%
ez rossz divat szerintem lehetne ribi minden lány
2011. márc. 7. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a becsülendő, ha valaki csak azzal fekszik le, akibe szerelmes és megbízik.
2011. márc. 7. 07:33
 7/8 anonim válasza:
Önnmagában a szüzhártya megléte nem becsülendő, mert attól még ezerszer seggbe dughatták az illetöt, meg le is cummanthatott pár embert, nem ez a lényeg, az a becsülendö, ha az ember azzal fekszik össze akit tényleg szeret és hosszú távra terveznek, megbizik benne, nem egy futó kaland nem az élvezet kedvéért teszi ezt, (legalábbis eleinte nem csak ezért) ha nem adja magát oda az elsö jöttmentnek, hanem tartóztatja magát és saját magát kezeli értékként, ezáltal érték is lesz ö maga, nem csak a szüzessége... értékes lehet egy olyan ember is ilyen szempontból aki már nem szüz, de a mindenféle "mai" suliwc-ben dugás, meg miért ne dugás meg ugy beb@asztam hogy 8an mentek át rajtam állitólag, mert én csak 5re emlékszem, alantas elitélendő és undorító!
2011. márc. 7. 09:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én értékrendem szerint akit lehet a szüzesség maszlaggal évekig tömni az még kis srác nagyon.

16 voltam mikor jártam egy csajjal 4 hónapig mondta hogy nemakarja elveszíteni. Mondtam hogy oké de szerintem ez hozzá tartozik egy párkapcsolathoz és hagyjuk egymást ilyen formában. Erre jött hogy gondolkodási időt kér... mondtam hogy én nemakarom ráeröltetni nem muszály elveszítenie ha ragaszkodik hozzá. Szakítottunk, következő hétvégén buli után megdugta valami vasalthajú csődör :D

Hát ennyi a személyes tapasztalatom. 1 hónapig lehet normális körülmények között hanyagolni a szexet utána had szóljon :P

2011. márc. 7. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!