Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél a testvéreddel ha nem lenne a testvéred?
Figyelt kérdés
Nekem van egy bátyám, de én biztos nem jönnék össze vele. Mivel együtt élünk ezért ismerem minden rossz szokását és az agyamra tud menni. De attól még szeretem :D Csak úgy már nem tudnám elviselni ha szorosabb lenne a kapcsolatunk :D
Ti hogy vagytok ezzel?
Csak akkor válaszolj ha van testvéred...
2013. jún. 3. 03:20
11/14 anonim válasza:
Nem, mert egy elviselhetetlen gyökér.
12/14 anonim válasza:
Bátyám van, nagyon jól is néz ki, hűséges is, de borzasztóan tud viselkedni másokkal ha rájön az ötperc, ilyenkor borzasztó bunkó úgyhogy nem.. így is nehezen viselem az ilyen megnyílvánulásait.
13/14 anonim válasza:
Nem, mert egy hímsoviniszta, egoista, öntelt bunkó, akinél ráadásul hisztisebb, akarnokabb embert még nőben sem láttam még, nemhogy férfiban.
14/14 anonim válasza:
Nem.
Bombanő a lánytestvérem, gyönyörű idomokkal áldotta meg a sors, de egy elviselhetetlen, nagyszájú, hisztis nőszemély. Egyetlen dolgot tartanék vonzónak benne kívülállóként, az eszét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!