Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyannal, akit utálnak ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 19:57
2/52 anonim válasza:
ki nem szarja le hogy ezen az oldalon mit gondolnak az emberek a páromról?
3/52 anonim válasza:
Ezt most nem mondod komolyan,ugye? :D
4/52 anonim válasza:
Van itt ilyen csaj?
A pasik nem érintenek így GeGeLnek nincs szerencséje :)
5/52 anonim válasza:
Kizárt, a gyakorinak a legmagasabb a street credje, csicskákkal én meg nem kezdek!
6/52 anonim válasza:
Amíg én nem utálom addig oké. Azt lesz@rom ki miért utálja. Ha én is utálom akkor meg őt sz@rom le. Bocs a szép szó használatért, de így tudtam érthetően leírni.
7/52 anonim válasza:
Egyrészt nem ismerkedek neten. Másrészt vannak emberek akiknek a nézeteivel nem értek egyet és általában ők azok, akiket itt utálnak..
8/52 anonim válasza:
gegelekkel nem jönnék össze.. ha utálják ha nem.
9/52 Pain for Pleasure válasza:
Amíg nem adott okot, hogy én is utáljam, addig nem érdekelnek a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!