Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyannal, akit utálnak ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 19:57
31/52 anonim válasza:
Ebben is benne van,de volt egy tegnap is.
32/52 anonim válasza:
Mióta számít egy rakás névtelen pofa véleménye?
33/52 anonim válasza:
Nem érdekelne, de akiről hallottam itt már pár érdekességet, nem is egy embertől, azzal még a beszélgetésig sem jutnék el, nem hogy a párkapcsolatig.
35/52 anonim válasza:
Ajjaj.Már táborok verbuválódnak?Én olyan leszek,mint Svájc.Röhögök,miközben mindenki a másikat öli.:D
36/52 anonim válasza:
kíváncsi vagyok.. ma melyik személyisége fog itt pusztítani.
37/52 anonim válasza:
Pont most néztem a toplistát. A top bandának ennyire nincs élete?
38/52 anonim válasza:
Csak ne a Hihetetlen Hulk legyen,mert akkor megszoptuk!:D
39/52 anonim válasza:
volt egy srác akit mindenki savazott mert valami répákat meg zseblámpákat dugdosott fel magának de valójában nagyon szimpatikus egy gyerek mint kiderült
összejönnék vele mondjuk az erdő szélén késő este egy lapáttal és sok mésszel
40/52 ájszíjú válasza:
#11 ez nem igaz, engem itt mindenki szeret :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!