Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél a testvéreddel ha nem lenne a testvéred?
Figyelt kérdés
Nekem van egy bátyám, de én biztos nem jönnék össze vele. Mivel együtt élünk ezért ismerem minden rossz szokását és az agyamra tud menni. De attól még szeretem :D Csak úgy már nem tudnám elviselni ha szorosabb lenne a kapcsolatunk :D
Ti hogy vagytok ezzel?
Csak akkor válaszolj ha van testvéred...
2013. jún. 3. 03:20
1/14 anonim válasza:
Nem, egyikkel sem. Testvérként is nehezen bírom a természetüket.
2/14 anonim válasza:
En mar tobbig is elmentem a batyamal...:) 20/L
4/14 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni. Nem hiszem.
5/14 anonim válasza:
én szeretek játszani a bátyámmal ezt azt.. ;)
23f
:D:D
7/14 anonim válasza:
Öcsém van és nem homokoznék vele.
28F
8/14 anonim válasza:
Nem. A bátyám amolyan "röptében a legyet is"-típus, nagy nőcsábász, éppen ezért (?) megállapodni képtelen, nem veszi komolyan az életet, csak teng-leng huszonévesen a mamahotelben. Ettől függetlenül nagyon jó testvér, de én menekülök a hasonló pasiktól :)
9/14 anonim válasza:
Az én hugom nem egy tipikus jó csaj, de nekem bejön mint nő, pont az olyanok tetszenek. Sőt, már meztelen is láttam, és úgyis az esetem lenne. Ha nem lenne a tesóm, összejönnék vele, bár a természete miatt lehet h nem tartana sokáig...fene tudja...
20/F
10/14 anonim válasza:
Ha lenne hugom vagy növérem dugnám minden nap 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!