Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnénk együtt?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány és telnesen belézúgtam. Egy a baj hogy ö Debreceni en meg Bp.-i. es nem tudom hogy suli mellett ezt hogy tudnank megoldani...:/ nagyon kedvelem de nagyon messzevan sajnos. Valaki tud tanacsot adni h mit csinaljunk.? L

2013. jún. 2. 23:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát nehezen. Nem tudom hány évesek vagytok, de én azt tanácsolom hogy inkább koncentráljatok most a sulira, pláne hogy mindjárt úgyis vége. Aztán jön a nyár, már szabadabban lehet utazgatni ha tényleg komolyan gondoljátok a dolgot.
2013. jún. 2. 23:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Komolyan gondoljuk. Talán az a jo az egeszben hogy az apja pesten lakik szoval talan tudna fenn lenni hosszabb idöre de félek hogy nem. akkor nem tudom mit csinaljunk. nem tudom hogy hogyan müködik egy ilyen távkapcsolat szoval ha tudtok valamit tenyleg irjatok mert ki vagyok akadva ettöl teljesen :/
2013. jún. 2. 23:54
 3/3 anonim ***** válasza:
nyáron úgyis tudtok talizni.
2013. jún. 3. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!