Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetnénk együtt?
Sziasztok!
Gondoltam írom nektek, mindig akard egy két jó ötletetek.
Szóval a következő volna a problémám. Együtt vagyunk a kedvesemmel már 5 hónapja. Igencsak komoly és mély szerelem, együtt tervezett jövővel, mind ketten értelmes és korunkhoz mérten logikusan gondolkodunk. Egy szó mint száz...őszintén szeretjük egymást. E röpke 5 hónap alatt 2× voltunk együtt... és mind a ketten szeretnénk ha ez a szám jóval nagyobb lenne. Pusztán egy a baj,hogy helyszínt nem találnunk. Az én családom igencsak elzárkózott a témától így a mi házunk kilőve. Náluk volt ez a két alkalom de ott nagyon ritkán van csak esélyünk.
Esetleg lenne valami ötetetek,hogy hol lehetnénk együtt?
Kizárt ötetlek: a szabadban, wc-ben, garázsban, pincében.
Üdv. 18F
Nálunk is ugyanez van. Én a párommal két éve vagyok együtt.Tavasszal, nyáron, meg még talán ősszel (ha jó idő vna) mi a szabadban szoktunk.Érdemes kipróbálni.
Télen meg ha hideg van akkor meg hotelszobában.itthon mondom hogy a bnőmnél alszok (mert bulizni nem szoktam járni) és így a párommal töltöm az éjszakát egy hotel szobában.Nincs ebben semmi...
Köszönet minden kommentért, sokat segítettetek tényleg! :))
A hotel szobás ötlet tényleg nagyon hasznos.
A pince, wc, garázs, erdő...stb azért nem választható opció mert e kedvesem nem igazán szeretné és hát a cél nem a saját boldogságom hanem hogy neki örömet szerezzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!