Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nincsen kilátásban olyan akivel boldogok lehetnénk együtt?
Fogalmam sincs hogy ismerhetnék meg bárkit is. Ritka akivel össze is illenénk. Gondolok itt pl. egy 20 év körüli érzelmes, rendes, normális értékrendű férfira akinek önbizalma is van és intelligens, nincs elhízva.
21 vagyok.
Rengetegen vannak...
Kár aggódni.Ismerkedj tovább.Éld az életet.
F19
Most itt privatokat var fiukak:D
Ne kelljem am csalodnia;)
17/l
Majd lesz. Attól, hogy a gép előtt görnyedve ilyeneket kérdezel, nem fog előtted teremni senki.
Menj el ismerkedni, rengeteg-féle lehetőség van már - nem úgy mint régen - látsszon rajtad az érdeklődés, és beszélgess emberekkel.
Ne egyből "dobj" el valakit, adj egy kis időt a megismerésére.
Te komolyan itt akarsz találni érzelmes, rendes, normális értékrendű nagy önbizalommal rendelkező intelligens sportos testalkatú férfit ?
Én nem vagyok semmi jónak az elrontója így annyit mondhatok, hogy sok sikert. (de ilyen férfi nincs is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!