Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasiknak jobban tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak jobban tetszenek azok a lányok akik buliznak, isznak és plázacicásan öltözködnek?

Figyelt kérdés
Szerintetek jobban tetszenék a pasiknak hogy innék? Eddig tisztességes életmódot éltem, nem jártam bulizni soha, de eddig egy pasi sem értékelte. L/20
2013. jún. 2. 18:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%

Az attól függ milyen pasit akarsz, ha otthonülőset, mint te akkor ő is hasonló párt keres valószínűleg.

Amúgy ez a gyik-világ itt mindenki olyat keres aki nem sminkel, nem festi a haját, nem tetovált, nem piercinges, nem szexelt még életében és nem jár bulizni :D A való életben attól mert valaki bulizik, iszik és plázacicásan öltözik egyáltalán nem biztos, hogy egy ribanc.

2013. jún. 2. 19:37
 22/26 Noydra ***** válasza:
Így van 21es, de azért kész vicc ez...:D
2013. jún. 2. 19:39
 23/26 anonim ***** válasza:

Ha nem jársz el sehova,ki se mozdulsz otthonról,akkor ne csodálkozz,hogy egyedül vagy.

Az meg elég szánalmas,hogy itt plázacicázod azokat akik eljárnak bulizni és néha isznak egy kicsit.

Magadba kéne nézned nem itt másokat szidni.

2013. jún. 2. 19:45
 24/26 anonim ***** válasza:

Járj el szórakozni, hiszen hogy akarsz ismerkedni, ha otthon ülsz? Azonban a szórakozás nem feltétlenül ivást jelent. Menj sportolni, strandra, akárhova, menj társaságba! Szerintem :D Persze nem muszáj, ez csak tanács :D

Én úgy vettem észre, a legtöbb férfi többre értékeli a visszafogottabb, nem túl bulizós lányokat.

2013. jún. 2. 21:14
 25/26 A kérdező kommentje:
Szeretek eljárni csavarogni, csak nem bulikba.
2013. jún. 2. 21:29
 26/26 anonim ***** válasza:

Én lányként, nem ilyen dizsiben magamat a sárga földig leivós miniszoknyás típusként írom:

1. Azok könnyebben kaphatóak. Amelyik férfi nagyon ki van éhezve, az biztos, hogy náluk próbálkozik...

2. Az sem mindegy, milyen körökben mozogsz. Az értelmes, intelligens srácok nagy része kifejezetteb irtózik a közönséges libáktól. Nyilván a bulizós, kihaénnem, rongyrázós alfahímeknek meg gyakran fontosabb az, hogy lehessen villogni azzal, milyen nagy a melle, feszes a feneke, jó a teste a csajának. Lehet, hogy máshol is körbe kéne egy kicsit nézni. Nekem pl. sikerült rátalálnom egy olyanra, akinek elege van a "konzump.csákból", és engem szeret úgy, ahogy vagyok (pedig nem is vagyok egy 90-60-90-es lapos hasú, hosszú combú médiaszépség).

3. Nem kell feltétlenül buliba járni, és nem tudom, hogy azon kívül milyen társadalmi életet élsz, de az is lehet, hogy te nem hagyod, hogy észrevegyenek. Aki bulizni jár, annak a nagy számok törvénye alapján nagyobb lesz rá az esélye, hogy párt talál. Szóval ha sulin kívül nagyon begubóznál, lehet, hogy érdemes lenne szakkörökre járni, diákmunkát vállalni, programokra eljárni, és akkor esélyt adnál arra, hogy meglássanak téged a srácok :).

2013. jún. 2. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!