Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasiknak jobban tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak jobban tetszenek azok a lányok akik buliznak, isznak és plázacicásan öltözködnek?

Figyelt kérdés
Szerintetek jobban tetszenék a pasiknak hogy innék? Eddig tisztességes életmódot éltem, nem jártam bulizni soha, de eddig egy pasi sem értékelte. L/20
2013. jún. 2. 18:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
a 2. kommentelőv véleményével teljesen egyet értek. Mostmár abban a korban vagy, amikor a fiúk többsége józan, érett gondolkodású lányt keres párnak, és nem kalandnak
2013. jún. 2. 18:59
 12/26 anonim ***** válasza:
nem tetszenél jobban
2013. jún. 2. 19:00
 13/26 anonim ***** válasza:
Gyanítottam...akinek nincsenek barátai, előbb képes ráakaszkodni a párjára. Mivel nincs más ember a környezetében (a család ilyenkor nyilván más téma). Ez férfit és nőt egyaránt taszíthat egy idő után, mert túl sok lesz neki a másik. Kivéve akkor, ha a másik fél is hasonlóan otthonülős, unalmas típus. Valami ilyesmi srácot kellene neked is találnod, és éppen kiegészítenétek egymást.
2013. jún. 2. 19:01
 14/26 anonim ***** válasza:
Így, jelenlegi állapotodban jobban értékelnélek.
2013. jún. 2. 19:02
 15/26 anonim ***** válasza:

A kérdésedből adódóan nyilván nem azért nem akar egy pasi se téged, mert nem vagy r*banc. Hanem, mert nem sok eszed van.

Buliban evidens, hogy a kis szoknyás prosticsajokra mennek rá. Hiszen szórakozást akarnak egy estére, de nem erre kell alapozni.

2013. jún. 2. 19:03
 16/26 A kérdező kommentje:
Én úgy veszem észre hogy az erkölcstelen nőknek már pedig sokkal jobban akadnak pasik, akár tartós kapcsolat.
2013. jún. 2. 19:04
 17/26 Noydra ***** válasza:
63%

De miért lenne azonnal ribanc, kva és kisp*csa az, aki néha vagy hétvégente eljár bulizni, vagy haverokkal inni? :D

Az oldal kommentelői közül mindenki kocka és csak a gép előtt ül?!

Sosem votatok el inni vagy buliba lánybaráttal, hasonlók?

Mondjuk nem csodálkoznék ha így lenne...

2013. jún. 2. 19:05
 18/26 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszenél (jobban) úgy, sőt...
2013. jún. 2. 19:08
 19/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek a tulajdonságok enm feltétlenüle gymás velejárói. (hosszabb kapcsolat ereéig) inkább járnák olyan lánnyal, aki nem öltözik plázacicásan, de azért bulizgat, és úgy iszik, hogy be tart egy határt.
2013. jún. 2. 19:13
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem tetszenek jobban, csak az ilyen lányokat könnyebb ismerkedni, könnyebben kaphatóak bármire (90%-ban).

Ha hosszútávú kapcsolatot akarsz, és meg is akarod tartani a pasit, bár kisebb a választék, akkor maradj rendes lány (megéri.)

2013. jún. 2. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!