Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtegyem vagy ne? Édes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem vagy ne? Édes a boszzú, de nem megyek vele semmire, csak jol esne

Figyelt kérdés

KB 1 hónapja lefeküdtem az ex barátommal,ami bennem meg állítólag benne is sok mindent előhozott. 3 hónapja voltunk külön,és neki pontosan enniy ideje van barátnője is. A szakításunk után egyből becsajopzott,h könyebben el felejtsen.

Nos szóval lefeküdtünk,és mikor uttána beszéltünk a dologról,az jött ki h visszajön hozzám,de elöbb pénz ügyeket kell rendeznie a csajjal, Nos ez 1 héten belül ha akarta volna megoldódott volna,ekkor arra kért h legyek picit tüórelmes. Egy teljes hetet vártam mikor megmondtam neki h a türelmemből ennyi volt. Én nem várok rá. De elgyengültem és másodszor is lefeküdtem vele. Ekkor azt mondta h nem kéri h várjak rá,de ő a jövöjét velem képzeli el... :S és hiszi h egyszer vmikor leszünk mi még egy pár.

ott tart a dolog,h ott hagyná a csajt mert nem szereti(a pénzét azt igen),de nem mer kilépni a biztos(anyagi ) kapcsolatból,azért h velkem összejöjjön. A szakítást megelezó hónapokban sokat veszekedtünk. De most mindent elkövetnék h ne kövessük el ugyanazokat a hibákat

Kihasználva érzem magam,hittem neki.De ő csak szórakozott. Jó volt velem ujra lefeküdni és ennyi. De nem mondja ezt igy nyiltan a szemebe,hanem hazudozik. A nője nem tud semmit h mi volt köztünk... DE ugy vagyok vele h szeretném ha megtudná h milyen aljas. Simán megcsalta őt,és közbe meg azt pofázza h azért se tud szakítani mert nem akarja megbánatni a csajt. Mikor kérdeztem tőle h szerinte amit csinál a csajjal az nem e bántás nem felet semit. Ki akarok tálalni. Tudom hakkor az exem is haragudni fog és letagad mindent. De már az is jol esne ha a kétség szikrája fellobbana a csajban. Akkor elintézzem ha csaja is mindent megtudjon?

2009. okt. 7. 07:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a srácot amilyen hamar csak lehet és ne is legyél számára elérhető. Nem kell bosszú, csak felejtsd el, eléggé fogja az is bosszantani.
2009. okt. 7. 18:23
 12/20 A kérdező kommentje:
azt hozzátenném, h mielött a sok vita miatt szakítottunk 3 évet és és 3 hónapot voltunk együtt. Juniusban lett vége.
2009. okt. 7. 18:24
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Hát én kitálalnék a helyedbe...megérdemli...!!

De azért te sem vagy semmi h. lefeküdtél vele miközben tudtad h. van barátnője...

Egyébként én elmondanám a csajnak azt is h. csak a pénz miatt van vele mert egyedül aki ebbn a történetben most rosszul jár az a csak akivel most együtt van a volt barátod....

2009. okt. 7. 23:17
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
Te egy jellemtelen ribanc vagy a pasid meg egy f@szfej, tökéletesen összeilletek!
2009. okt. 9. 07:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Húúzza az agyad bassz ki vele keményen, kidobják, ugrik az anyagi biztonsága és majd akkor elgondolkodik, hogy nem ő alkotja a szabályokat! Egy rejtett video a sexröl vagy egy kép róla kemény lenne!
2009. okt. 9. 10:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Ki ne élvezné ha két nővel lehet akár felváltva...

Lehet hogy húz még a szíve feléd de nem akarja feladni a kapcsolatát. Nem mindig rosszak az emberek. Lehet csak tanácstalan. Adj neki ultimátumot hogy döntsön végre. Ha ezt akarod. Döntsd el: szereted és kideríted mi folyik itt, vagy elfelejted (ha már bosszútállni nem akarsz)...

Jakomo 25f

2009. okt. 9. 10:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Egy videót vagy egy képet simán letagad az exével, hogy még korábban volt. Ha buktatod, akkor csakis tettenérés. De szerintem inkább hagyd.
2009. okt. 9. 10:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Fölösleges foglakoznod vele!

Tudom hogy idegesít, de hidd el megkapja majd ő is az élettől azt a bizonyos baromi nagy pofont!

Hagyd a francba, inkább örülj hogy megszabadultál tőle!

Menj el bulizni és élvezd az életet!

szia

2009. okt. 9. 11:00
 19/20 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Szerintem ez ugyan az a kérdező,és kb már vagy 1000x fel tette a kérdést.Lehet lepontozni...

2009. okt. 9. 12:46
 20/20 A kérdező kommentje:
kiderült,a csaj belépett a volt barátom iwiwjébe és talált egy két érdekes levelet.most mindenért engem hibáztat,mármint a csaj. pedig nem én kezdtem el ezt az egészet,én csak elhittem amit volt barátom mondott. ja,és együtt vannak,mert a csaj megbocsátott neki. nem tudom h a volt pasim mit mondhatott neki,de már nem is érdekel. Hogy jobban érzem magam tőle h kiderült? Igen,mert igy már legalább nem vagyok kétségek között,és nem hűlyítenek tovább
2009. okt. 13. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!