Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem vagy ne? Édes a boszzú, de nem megyek vele semmire, csak jol esne
KB 1 hónapja lefeküdtem az ex barátommal,ami bennem meg állítólag benne is sok mindent előhozott. 3 hónapja voltunk külön,és neki pontosan enniy ideje van barátnője is. A szakításunk után egyből becsajopzott,h könyebben el felejtsen.
Nos szóval lefeküdtünk,és mikor uttána beszéltünk a dologról,az jött ki h visszajön hozzám,de elöbb pénz ügyeket kell rendeznie a csajjal, Nos ez 1 héten belül ha akarta volna megoldódott volna,ekkor arra kért h legyek picit tüórelmes. Egy teljes hetet vártam mikor megmondtam neki h a türelmemből ennyi volt. Én nem várok rá. De elgyengültem és másodszor is lefeküdtem vele. Ekkor azt mondta h nem kéri h várjak rá,de ő a jövöjét velem képzeli el... :S és hiszi h egyszer vmikor leszünk mi még egy pár.
ott tart a dolog,h ott hagyná a csajt mert nem szereti(a pénzét azt igen),de nem mer kilépni a biztos(anyagi ) kapcsolatból,azért h velkem összejöjjön. A szakítást megelezó hónapokban sokat veszekedtünk. De most mindent elkövetnék h ne kövessük el ugyanazokat a hibákat
Kihasználva érzem magam,hittem neki.De ő csak szórakozott. Jó volt velem ujra lefeküdni és ennyi. De nem mondja ezt igy nyiltan a szemebe,hanem hazudozik. A nője nem tud semmit h mi volt köztünk... DE ugy vagyok vele h szeretném ha megtudná h milyen aljas. Simán megcsalta őt,és közbe meg azt pofázza h azért se tud szakítani mert nem akarja megbánatni a csajt. Mikor kérdeztem tőle h szerinte amit csinál a csajjal az nem e bántás nem felet semit. Ki akarok tálalni. Tudom hakkor az exem is haragudni fog és letagad mindent. De már az is jol esne ha a kétség szikrája fellobbana a csajban. Akkor elintézzem ha csaja is mindent megtudjon?

Szerintem hagyd a fenébe, lépj túl rajta, és ne kicsinyeskedj. Ez az ő dolga, bármennyire is nem tetszik neked, nagy parasztság lenne ebbe belemászni. Am meg lehet h szereti azt a csajt, csak neked mond mindenfélét róla a háta mögött, mert ragaszkodik hozzád is, és/vagy be akar fektetni még párszor.
Hagyd ott ezt az egész hülyeséget és hátra se nézz ahelyett h még jobban belemásznál.
16/F

ez a srác egy féregnyúlvány, de sajnos te se vagy semmivel se különb, hisz tudtad, hogy van valakije, mégis kuffantottál vele!
a csaj nem érdemli meg, hogy ekkora paraszt hapsival legyen együtt, ennél még az egyedüllét is jobb!én elmondanám neki, tudod,a női szolidaritás!
bár gondolom nem a csajt akarod megvédeni, hanem a sráccal kiszúrni. de a csaj megérdemli, hogy megtudja, hiszen ki tudja mellékszálon hány csaj van még a srácnál?(maga a megcsalás, nemi betegségek, stb)
remélem tanultál az esetből!

Hát feküdj le vele újra, készüljön egy fotó is amit aztán megkap a jelenlegi kedves és megtudja mi a helyzet.
Ez nem bosszú csak egyenlítés.
Nyugodtan lépd meg, és talán még az is kiderülhet hogy a srác valóban szeret-e téged. Vagy a jelenlegi kedveséhez próbálja meg visszakönyörögni magát.
Szerintem egy misét mindenképpen megér.
Jakomo 25f

Szeretem :S és tudom h csak magamat minősítem vele,meg senkinek nem lesz jobb.... :S
de ez nem fair,h nekem olynaokat mond h legyek türelmes,és amig gondolkodik addig velem nem de a csajjal találkozik. Én csak egyenlő esélyeket akarok, H a csajjal se találkozzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!