Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtegyem vagy ne? Édes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem vagy ne? Édes a boszzú, de nem megyek vele semmire, csak jol esne

Figyelt kérdés

KB 1 hónapja lefeküdtem az ex barátommal,ami bennem meg állítólag benne is sok mindent előhozott. 3 hónapja voltunk külön,és neki pontosan enniy ideje van barátnője is. A szakításunk után egyből becsajopzott,h könyebben el felejtsen.

Nos szóval lefeküdtünk,és mikor uttána beszéltünk a dologról,az jött ki h visszajön hozzám,de elöbb pénz ügyeket kell rendeznie a csajjal, Nos ez 1 héten belül ha akarta volna megoldódott volna,ekkor arra kért h legyek picit tüórelmes. Egy teljes hetet vártam mikor megmondtam neki h a türelmemből ennyi volt. Én nem várok rá. De elgyengültem és másodszor is lefeküdtem vele. Ekkor azt mondta h nem kéri h várjak rá,de ő a jövöjét velem képzeli el... :S és hiszi h egyszer vmikor leszünk mi még egy pár.

ott tart a dolog,h ott hagyná a csajt mert nem szereti(a pénzét azt igen),de nem mer kilépni a biztos(anyagi ) kapcsolatból,azért h velkem összejöjjön. A szakítást megelezó hónapokban sokat veszekedtünk. De most mindent elkövetnék h ne kövessük el ugyanazokat a hibákat

Kihasználva érzem magam,hittem neki.De ő csak szórakozott. Jó volt velem ujra lefeküdni és ennyi. De nem mondja ezt igy nyiltan a szemebe,hanem hazudozik. A nője nem tud semmit h mi volt köztünk... DE ugy vagyok vele h szeretném ha megtudná h milyen aljas. Simán megcsalta őt,és közbe meg azt pofázza h azért se tud szakítani mert nem akarja megbánatni a csajt. Mikor kérdeztem tőle h szerinte amit csinál a csajjal az nem e bántás nem felet semit. Ki akarok tálalni. Tudom hakkor az exem is haragudni fog és letagad mindent. De már az is jol esne ha a kétség szikrája fellobbana a csajban. Akkor elintézzem ha csaja is mindent megtudjon?

2009. okt. 7. 07:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem felesleges.Hagyd az ilyen pasit a francba.Aki mással megcsinálja,az veled is ugyanúgy megteheti.Keress valami normálisat,ez meg had szenvedjen a saját hülyeségétől.
2009. okt. 7. 07:45
 2/20 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem hagyd a fenébe, lépj túl rajta, és ne kicsinyeskedj. Ez az ő dolga, bármennyire is nem tetszik neked, nagy parasztság lenne ebbe belemászni. Am meg lehet h szereti azt a csajt, csak neked mond mindenfélét róla a háta mögött, mert ragaszkodik hozzád is, és/vagy be akar fektetni még párszor.

Hagyd ott ezt az egész hülyeséget és hátra se nézz ahelyett h még jobban belemásznál.

16/F

2009. okt. 7. 07:56
 3/20 anonim ***** válasza:
96%

ez a srác egy féregnyúlvány, de sajnos te se vagy semmivel se különb, hisz tudtad, hogy van valakije, mégis kuffantottál vele!

a csaj nem érdemli meg, hogy ekkora paraszt hapsival legyen együtt, ennél még az egyedüllét is jobb!én elmondanám neki, tudod,a női szolidaritás!

bár gondolom nem a csajt akarod megvédeni, hanem a sráccal kiszúrni. de a csaj megérdemli, hogy megtudja, hiszen ki tudja mellékszálon hány csaj van még a srácnál?(maga a megcsalás, nemi betegségek, stb)

remélem tanultál az esetből!

2009. okt. 7. 08:06
 4/20 anonim ***** válasza:
87%
Tálalj csak ki, hagy legyen még jobb a történet.
2009. okt. 7. 08:56
 5/20 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem Ne tálalj ki, de felejtsd el a srácot.
2009. okt. 7. 11:16
 6/20 anonim ***** válasza:
57%

Hát feküdj le vele újra, készüljön egy fotó is amit aztán megkap a jelenlegi kedves és megtudja mi a helyzet.

Ez nem bosszú csak egyenlítés.

Nyugodtan lépd meg, és talán még az is kiderülhet hogy a srác valóban szeret-e téged. Vagy a jelenlegi kedveséhez próbálja meg visszakönyörögni magát.

Szerintem egy misét mindenképpen megér.

Jakomo 25f

2009. okt. 7. 12:34
 7/20 anonim ***** válasza:
64%
Hagyd a fenébe, ennyit nem ér az egész. Próbáld meg elfelejteni, és olyan párt találni, aki megbecsül Téged. Ez mindenkinek kijár. Attól neked nem lesz jobb, hogy neki esetleg rosszabb lesz.
2009. okt. 7. 14:57
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy akkor beszélj meg Vele egy titkos helyen randit, és várd ott az új kedvesével. Vagy csak a kedvesét küld oda, hagy beszéljék meg.
2009. okt. 7. 15:07
 9/20 anonim ***** válasza:
19%
1 filmben ez vicces lenne, de most képzeld h ezt veled csinálja vki. képzeld magad a csaj helyébe. mert akkor most 2 embernek fájdalmat és csalódást okozol. neked meg később lelkifurdalásod lesz, hidd el.ezzel csak magadat minősíted ha megteszed. bassz ki máshogy az exeddel.
2009. okt. 7. 16:37
 10/20 A kérdező kommentje:

Szeretem :S és tudom h csak magamat minősítem vele,meg senkinek nem lesz jobb.... :S

de ez nem fair,h nekem olynaokat mond h legyek türelmes,és amig gondolkodik addig velem nem de a csajjal találkozik. Én csak egyenlő esélyeket akarok, H a csajjal se találkozzon

2009. okt. 7. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!