Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső az oka a visszautasításnak? (részletek lent)
Szerintem van hozzá köze a külsőnek is.
Mindenki tudja, ha egy barátságban az egyik fél bepróbálkozik, ott a kapcsolat lejtőre kerül, ugyanis átszakad az érzelmi gát.
Szóval szerintem igen, a külsőnek is köze van hozzá, de ha barátok vagytok, le tudtok ülni és megtudjátok beszélni is
(És akkor, ha mindketten őszinték vagytok a másikkal, akkor kiderülhet minden miértje)
Őszintén megmondva, lehetséges ez oknak. Sok fiúbarátom van, és volt akivel azért nem jöttem össze sok gondolkodás után, mert szinte egyáltalán nem tetszett külsőre, becsapnin meg se magamat, se őt nem akartam. Volt, akivel többre értékeltem a barátságot, minthogy összejöjjek vele. Ettől függetlenül a jelenlegi párommal legjobb barátok voltunk egy évig mielőtt beleszerettem, szóval nem mondom azt, hogy nem lehetséges, pedig ő sem egy adonisz. És mégis van valami benne, ami miatt lehetett a szimpla barátságból kapcsolat.
Bonyolult egy dolog ez kérem szépen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!