Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindig ezt a barátom? Annyira bánt.
Lehet, hogy csak nem akart megbántani azzal, hogy neki nem ez a legkényelmesebb.. Oké, ezt illene tudni megbeszélni, de látod milyen ügyet csináltál ebből is, hogy megemlítette. Ennek sajnos sokszor az a vége, hogy a másik fél inkább nem is mond semmit, csak hogy ne legyen "hiszti".
Megértelek téged, de hidd el, csak a párodtól fogsz megfelelő válaszokat kapni. És ha esetleg közölné, hogy nem szeretné összebújva aludni, csak vond meg a vállad. Ugyanis ez semmit nem jelent. Te magad írtad, a csillagokat lehozná neked. Akkor ez nem lehet probléma.
Úúú mi sem alszunk jól a párommal, ha együtt alszunk, így csak akkor szoktunk, ha addig aludhatunk, amíg jól esik. :) 140 cm-s ágya van mindkettőnknek és mindketten ilyen terpeszkedős típusok vagyunk, úgyhogy nehezen vagyunk meg egymás mellett. Már megbeszéltük, ha egyszer összeköltözünk 210-es ágyunk lesz, az a tuti. :D Ha akarunk összebújunk a közepén ha nem, akkor van mindkettőnknek elég helye. :)
Mi ezt megbeszéltük, de szeretjük egymást, úgyhogy ezért nem fogunk szétmenni. :) Sajog mindenünk, amikor felébredünk, lerendezzük egy-egy masszázzsal.
Összeölelkezve sem tudtam soha aludni. Ha el is alszunk úgy, az első fordulásnál odébb toszigálom, mert nem férek el. :) Szerintem ez normális.
Ja, hozzáteszem az én párom horkol is mellé, úgyhogy extra párnát tartogatok, hogy mindkét fülemre jusson.
Szerintem ezen kár húznod magad. :) Én se szeretek mindig összetapadva aludni, pedig lány vagyok.
Oké, néha belefér hogy összebújva alszunk el, de úgyis elnavigálok, hogy kényelmesen szét tudjak terpeszkedni. :D
Ha amúgy működik a kapcsolatotok, nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!