Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja mindig ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindig ezt a barátom? Annyira bánt.

Figyelt kérdés
Fél év alatt eddig csak 4x aludt nálam és mindig azt mondja, hogy milyen rosszul aludt meg stb. Nekem ez annyira rosszul esik... :/ Sosem mondja azt, hogy jó volt vagy valami...
2013. jún. 1. 20:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak nem akart megbántani azzal, hogy neki nem ez a legkényelmesebb.. Oké, ezt illene tudni megbeszélni, de látod milyen ügyet csináltál ebből is, hogy megemlítette. Ennek sajnos sokszor az a vége, hogy a másik fél inkább nem is mond semmit, csak hogy ne legyen "hiszti".

Megértelek téged, de hidd el, csak a párodtól fogsz megfelelő válaszokat kapni. És ha esetleg közölné, hogy nem szeretné összebújva aludni, csak vond meg a vállad. Ugyanis ez semmit nem jelent. Te magad írtad, a csillagokat lehozná neked. Akkor ez nem lehet probléma.

2013. jún. 1. 21:19
 22/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2013. jún. 1. 21:20
 23/29 LeftBehind ***** válasza:
A 21-es megmondta a frankót,ennél többet itt már senki nem fog tudni mondani neked.
2013. jún. 1. 21:20
 24/29 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, hogy pl a páromnál nem tudok aludni, pedig nagyon kényelmes ágya van, minden oké, de akkor sem. Vannak olyan dolgok a szobájában amik zavarnak. És számomra az a pihentető ha nem ölelget ha alszom, max, hajnalban amikor már ébredezek de éjszaka nem szeretem! :)
2013. jún. 1. 21:22
 25/29 anonim ***** válasza:
És ha nála alszotok minden rendben van?
2013. jún. 1. 21:26
 26/29 A kérdező kommentje:
Hát ott sem ölel mostanában át... meg már ott is mondta hogy nem alszik jól. Na de mind1
2013. jún. 1. 21:35
 27/29 anonim ***** válasza:
akkor lehet hogy ő olyan egyedülalvós típus.. nem szereti ha ölelgetik, lógnak a nyakán miközben alszik. sajnálom:(
2013. jún. 1. 21:41
 28/29 anonim ***** válasza:

Úúú mi sem alszunk jól a párommal, ha együtt alszunk, így csak akkor szoktunk, ha addig aludhatunk, amíg jól esik. :) 140 cm-s ágya van mindkettőnknek és mindketten ilyen terpeszkedős típusok vagyunk, úgyhogy nehezen vagyunk meg egymás mellett. Már megbeszéltük, ha egyszer összeköltözünk 210-es ágyunk lesz, az a tuti. :D Ha akarunk összebújunk a közepén ha nem, akkor van mindkettőnknek elég helye. :)

Mi ezt megbeszéltük, de szeretjük egymást, úgyhogy ezért nem fogunk szétmenni. :) Sajog mindenünk, amikor felébredünk, lerendezzük egy-egy masszázzsal.

Összeölelkezve sem tudtam soha aludni. Ha el is alszunk úgy, az első fordulásnál odébb toszigálom, mert nem férek el. :) Szerintem ez normális.

Ja, hozzáteszem az én párom horkol is mellé, úgyhogy extra párnát tartogatok, hogy mindkét fülemre jusson.

2013. jún. 1. 21:51
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen kár húznod magad. :) Én se szeretek mindig összetapadva aludni, pedig lány vagyok.

Oké, néha belefér hogy összebújva alszunk el, de úgyis elnavigálok, hogy kényelmesen szét tudjak terpeszkedni. :D

Ha amúgy működik a kapcsolatotok, nem mindegy?

2013. jún. 2. 03:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!