Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja mindig ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindig ezt a barátom? Annyira bánt.

Figyelt kérdés
Fél év alatt eddig csak 4x aludt nálam és mindig azt mondja, hogy milyen rosszul aludt meg stb. Nekem ez annyira rosszul esik... :/ Sosem mondja azt, hogy jó volt vagy valami...
2013. jún. 1. 20:55
1 2 3
 11/29 LeftBehind ***** válasza:
Hát azért,mert te felébredtél ő még nem fog felébredni! Alva meg elég nehéz koordinálni az irányt....
2013. jún. 1. 21:02
 12/29 A kérdező kommentje:

Nem csak 4x volt nálam, hanem csak 4x aludt itt. Kb. minden második nap itt van, amikor nem dolgozik.

Én meg már rengetegszer aludtam nála, de már ott is előfordult, hogy nem ölelt át este hanem hátat fordított és az sem szokott éppen túl jól esni.

2013. jún. 1. 21:03
 13/29 LeftBehind ***** válasza:
OK,mit szólsz ahhoz az ötlethez,hogy.....esetleg vele beszéld meg? Itt mindenki csak találgatni tud,veled egyetemben! Feleslegesen elkezdesz agyalni és a vége az lesz,hogy a semmiért felhúzod magad vagy elkeseredsz. Beszéld meg a sráccal,ő fog tudni biztosat mondani!
2013. jún. 1. 21:05
 14/29 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen kell hogy felébredjen, de valószínűeg ébren volt amikor elfordult.

A matracommal meg szerintem nincs semmi baj, mert nagyon jó és kényelmes. És még az ágy sem kicsi, teljesen kényelmesen elfér rajta két ember. Valamint még elég párna is van. Ha kér akkor meg adok még természetesen.

2013. jún. 1. 21:06
 15/29 A kérdező kommentje:
Mikor legutóbb megpróbáltam vele megbeszélni akkor azt mondta, hogy mert szimplán itt mindig rosszul alszik.
2013. jún. 1. 21:06
 16/29 LeftBehind ***** válasza:
Hát akkor ennyi! Számára nem kényelmes az a hely. Én is voltam már úgy,hogy képtelen voltam valahol rendesen kipihenni magam,nem nagy misztérium. Ráadásul te magad mondtad,hogy szeret téged szóval nagy probléma nem lehet.
2013. jún. 1. 21:09
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj... én is csak a saját ágyamban szeretek aludni, az a kényelmes, az a megszokott. Ráadásul itt abszolút én döntöm el, hogyan alszok. Keresztben, kislámpával, háttérben a tévével. Máshol mások a szokások, én sem várom el, hogy hozzám alkalmazkodjanak, nem is szólnék, de baromi zavaró. Itthon a megszokott illatok, hangok, tárgyak vannak, ez biztonságérzetet ad, idegenben feszengek. És ez nem személyek ellen szól, hanem az új helynek.

Lehet, hogy a párod is ilyen. Ha náluk szeret veled aludni, akkor nincs min pörögj. Az összebújásra meg: lehet, hogy romantikus, de nem mindenkinek kényelmes fekvőhelyzet. Lehet, hogy neki sem.

2013. jún. 1. 21:12
 18/29 A kérdező kommentje:

#17-s

egyetértek, de eddig kényelmes volt az összebújós alvás neki?

2013. jún. 1. 21:14
 19/29 LeftBehind ***** válasza:
Ezt most kérdezed vagy mondod?
2013. jún. 1. 21:15
 20/29 A kérdező kommentje:
úgy értettem hogy eddig mindig összebújva aludtunk csak az utóbbi időben már nem
2013. jún. 1. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!