Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindig ezt a barátom? Annyira bánt.
Nem csak 4x volt nálam, hanem csak 4x aludt itt. Kb. minden második nap itt van, amikor nem dolgozik.
Én meg már rengetegszer aludtam nála, de már ott is előfordult, hogy nem ölelt át este hanem hátat fordított és az sem szokott éppen túl jól esni.
Nem feltétlen kell hogy felébredjen, de valószínűeg ébren volt amikor elfordult.
A matracommal meg szerintem nincs semmi baj, mert nagyon jó és kényelmes. És még az ágy sem kicsi, teljesen kényelmesen elfér rajta két ember. Valamint még elég párna is van. Ha kér akkor meg adok még természetesen.
Figyelj... én is csak a saját ágyamban szeretek aludni, az a kényelmes, az a megszokott. Ráadásul itt abszolút én döntöm el, hogyan alszok. Keresztben, kislámpával, háttérben a tévével. Máshol mások a szokások, én sem várom el, hogy hozzám alkalmazkodjanak, nem is szólnék, de baromi zavaró. Itthon a megszokott illatok, hangok, tárgyak vannak, ez biztonságérzetet ad, idegenben feszengek. És ez nem személyek ellen szól, hanem az új helynek.
Lehet, hogy a párod is ilyen. Ha náluk szeret veled aludni, akkor nincs min pörögj. Az összebújásra meg: lehet, hogy romantikus, de nem mindenkinek kényelmes fekvőhelyzet. Lehet, hogy neki sem.
#17-s
egyetértek, de eddig kényelmes volt az összebújós alvás neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!