Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindig ezt a barátom? Annyira bánt.
Figyelt kérdés
Fél év alatt eddig csak 4x aludt nálam és mindig azt mondja, hogy milyen rosszul aludt meg stb. Nekem ez annyira rosszul esik... :/ Sosem mondja azt, hogy jó volt vagy valami...2013. jún. 1. 20:55
2/29 anonim válasza:
Érthető, hogy bánt... biztos, hogy szeret téged/szeret veled ill. nálad lenni?
3/29 anonim válasza:
Mert bunkó és valószínűleg nem szeret.:)
4/29 anonim válasza:
Kérdezd meg miért alszik rosszul nálad. :) Hátha meg lehet oldani! Kicsi az ágy, kényelmetlen vagy mit tudom én.
5/29 anonim válasza:
én barátnöm se szeretett nálam aludni ugyhogy helyette dugtunk :D
6/29 LeftBehind válasza:
Azt mondja,hogy a veled való alvás volt rossz,vagy egyszerűen csak rosszul aludt az éjjel? Mer egyáltalán nem mindegy! Ha egyszerűen csak kényelmetlen neki az ágyad vagy álmatlan volt az éjszakája,attól még nem veled van baja csak egyszerűen így jött ki.
7/29 anonim válasza:
Ne bántson már!
Azért van, mert a saját ágyamban sokkal jobban alszok. Jó veled aludni, de a saját ágyam, a saját ágyam.
8/29 A kérdező kommentje:
Hát szeretni biztos szeret, ezt tudom, mert még a csillagokat is lehozná ha azt kérném..
Meg nagyon szeret itt lenni is. Szereti a szüleimet is, meg ők is őt.
Csak annyira rosszul esik, hogy mindig azt mondja rossz itt aludni stb. Meg éjjel felébredtem és még csak át sem ölelt. Hátat fordított.. :/
2013. jún. 1. 21:01
9/29 anonim válasza:
ha 6 hónap alatt csak 4x volt nálad az irtó kevés
egyébként találkoztok még?
mi az ami rossz neki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!