Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baránőm nem hajlandó fogamzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baránőm nem hajlandó fogamzásgátlót szedni, mert hogy az káros. Hogy oldjuk meg?

Figyelt kérdés

Anyja-apja orvos,világ életében gyógyszerellenes volt,neki minden káros.

Tőlem védekezhetünk máshogy is,de szerintem ez a legbiztosabb.

De ha nem akarja bevenni,akkor...?

2013. jún. 1. 11:30
1 2 3 4
 31/38 kolosszus22 ***** válasza:

Nem akarok különösebben beleszólni a vitába, de többen írták, hogy nemi betegségek ellen nem véd + drága a gyógyszer.

Azért ezek elég hülye érvek, mert egy normális monogám kapcsolatban nem kell tartani nemi betegségtől, ahol igen ott már baj van. A gumi pedig intenzív nemi élet mellett drágább mint a gyógyszer.

2013. jún. 1. 13:51
 32/38 Pendulum92 ***** válasza:
45%

"Pont, hogy a tabletta nem a legbiztonságosabb. Kezdjük ott, hogy a pearl indexe, rosszabb mint a gumié,"

nem.

"A 100 nőnél egy évig alkalmazott módszer, illetve a módszer használatának egy éve alatt terhessé vált nők száma. (Forrás: szexualpszichologia.hu)

Nincs fogamzásgátlás - 85

Megszakításos védekezés - 35

Naptár-módszer - 14-40

Spermicidek - 5-20

Méhszájsapka - 7-11

-----------Óvszer használata - 3-4---------- 3-4 nő esett teherbe 100 ból

Női óvszer - 1-5

Pesszárium spermiciddel - 2-3

Hőmérőzés - 0.5-3

Injekció - 0.03-2

Hormonális IUD - 0.05-0.1

-----------Fogamzásgátló tabletta 0.1-0.5------------ 0,1- 0,5 nő --.--

Sterilizáció - 0.1-0.3

Implantátum - 0 "

" ezen felül a nemi úton terjedő betegségek ellen se véd!"

Stabil, komoly, (hűséges) kapcsolatban ennek nem nagy a veszélye. Egyéjszakás kapcsolatokban inkább gumi.

"És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy töménytelen hormont tartalmaz."

Ez sem igaz. A maiak már azon a határon vannak, hogy ha csökkentenék, már a védő hatás rovására menne. Pl a Jangee 3mg / 0.02 mg-ot tartalmaz. Az én barátnőmnél az égvilágon semmit nem okozott még. Másnál lehet, hogy okoz tüneteket, az ne szedje, ennyi.

"Szerinted ez a legbiztosabb?"

Igaz, végül is a sterilizáció hatékonyabb. A többi nem.

" Az ára? Az sem kis összeg."

Az én barátnőmé 6000ft/ 3 hónap. Ez 500 ft hetente. Szerintem ennél az óvszerrel védekezők többet költenek. De vannak olcsóbbak is.

2013. jún. 1. 14:24
 33/38 anonim ***** válasza:

attttyaég, de primitív az a válaszoló, amelyik még helyesen egy mondatot sem tud leírni, de osztja az észt.....

én sem szedném, megértem a barátnődet...már próbáltam, de köszi, soha többet...

egyébként ha lenne férfiaknak való, te szednéd?

2013. jún. 1. 14:33
 34/38 anonim ***** válasza:

"Annyian szedik már"

Hát ez nem így megy vagyis pont hogy k*rvára nem kéne mindenkinek szednie. A szedők köréből eleve ki lehetne zárni minimum az 50%-át, mert ez nem olyan mint a c-vitamin, hogy bekapogatom csak úgy. Sok orvos meg vakon felírja mindenféle előzetes vizsgálat nélkül, mert persze minden egyes felírt doboz után kapja a jutalékot a szerződött gyógyszercégtől. Komoly jutalékról van szó. Sok pasi azt hiszi, hogy ez csak ennyi, hogy a csaj minden nap beveszi aztán jóság van. Hát elmondom, hogy a gyógyszer egy természetes folyamatba avatkozik bele, konkrétan művi úton sorvasztja a méhnyálkahártyát és leállítja a petefészek serkentő hormon működését. Aztán a cucc befejezése után vagy visszaáll a természetes állapot vagy nem. Gyógyszert akkor szedünk, ha betegek vagyunk és szerintem ha nem akarok babát, ez baromira nem indokolja, hogy műhormonnal tömjem magam. Tessék óvszert húzni.

2013. jún. 1. 15:18
 35/38 anonim ***** válasza:
Kérdező,nekem úgy hazavágta a bogyó a libidómat,hogy a napi egy-két szexből lett heti egy kettő kínkeserves élvezhetetlen..Jobb ha gumit húzol a töködre.
2013. jún. 1. 17:43
 36/38 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kell így betámadni a kérdezőt, az óvszert én nőlétemre nem szeretem. Tény és való, hogy csökkenti az élvezetet, ráadásul annyira illúzióromboló.

Ettől függetlenül, ha a barátnőd nem akarja szedni, akkor ez van. Ő így döntött, el kell fogadnod.

Bár ha kiszakad egyszer a gumi (márpedig van rá esély), akkor egy még nagyobb hormonbombát kell neki beszednie...

2013. jún. 5. 21:07
 37/38 anonim ***** válasza:
én se értem, hogy mit kell támadni szerencsétlent. gumiban nem ugyanaz, ennyi. a bogyó meg nem egyformán hat mindenkire, lehet, hogy semmi baja nem lenne tőle. nekem sincs mellékhatása, talán annyi, hogy szárazabb vagyok ott lent, de ha rendesen felizgatnak, az is megoldódik. anyám meg 25 évvel ezelőtt szedte az akkori hormonbomba gyógyszert, mégis lett 2 gyereke. a lánynak meg kellene próbálnia, aztán ha 2-3 hónap múlva is sz.r, akkor abbahagyni. ennyi használat nem hiszem, hogy súlyos kárt okozna egy egészséges felnőtt szervezetében...
2013. jún. 10. 19:46
 38/38 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó: persze, a lány próbáljon meg valamit, amit károsnak tart és nem szeretne, és az is lehet, hogy nem lesz baja. A lényeg, hogy nehogy már a pasinak kicsit csökkenjen az élvezete a gumi miatt.

Ha mondjuk merevedési nehézségei lennének a gumiban, akkor még érthető az ódzkodás, de erről nem szólt a fáma. Azt sem tudjuk, a lány rokonságában volt-e esetleg olyan betegség, ami miatt joggal tartózkodik az ilyen kísérletektől.

2013. jún. 11. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!