Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baránőm nem hajlandó fogamzásgátlót szedni, mert hogy az káros. Hogy oldjuk meg?
Anyja-apja orvos,világ életében gyógyszerellenes volt,neki minden káros.
Tőlem védekezhetünk máshogy is,de szerintem ez a legbiztosabb.
De ha nem akarja bevenni,akkor...?
"Tőlem védekezhetünk máshogy is,de szerintem ez a legbiztosabb. "
Akkor védekezzetek mással.
Már bocs, de most komolyan ennyire hülye vagy ? De tényleg bocs!
Pont, hogy a tabletta nem a legbiztonságosabb. Kezdjük ott, hogy a pearl indexe, rosszabb mint a gumié, ezen felül a nemi úton terjedő betegségek ellen se véd! És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy töménytelen hormont tartalmaz. Szerinted ez a legbiztosabb? Az ára? Az sem kis összeg.
Igen, valóban sokan szedik ma már. És akkor mi van? Nem a "divatot" kell követni. Ma már divattá vált.
A rengeteg hormon miatt igen káros, és nem rögtön jelentkeznek majd a mellékhatások, hanem évek múltán.
Oké,akkor jó.
Amúgy gyógyszerész,szóval csak tudja,miről beszél.Az antibiotikumot se vette be,pedig azt doki írta fel neki.Hát akkor még erről hogy tudná meggyőzni valaki is?
Mármint úgy volt gyógyszerellenes,hogy nem vette be.
De amúgy nyilván érdekli ez a "világ",mivel ezekkel dolgozik.
Csak nem éppen fogamzásgátlókkal.
"Csak manapság annyian szednek és semmi bajuk"
Hm a nagy szakértő. Ezt gondolom akkor szűrted le mikor fiatal nőkre gondolsz akik aktívan szedik. Gratulálok zsenikém. Egy olyan tablettáról beszélünk ami szervezetet nagyban befolyásolj, benne is van a nevében, hogy gátló! Na meg persze te az emberek egészségüket szemre látod ugye? Ránézel valaki és ó hát ez egészséges. Te és neked van barátnőd? Hát az az érzésem, hogy csak egy ideig.
Mi is paharmatexet használunk.
DE! Ezt csak azoknak ajánlják, akiknek nem baj, ha becsúszik a baba.
Ja, és még van a magas vérnyomás is. Nagyon klafa az is.
(Mondjuk, én pont a leginkább biztonságosabb mivolta miatt szedem a fogamzásgátlót, tehát megértelek kedves kérdező. De a mellékhatások nem olyasmik, amivel bárki szívesen eljátszadozna.)
Egyértelműen káros a fogamzásgátló. Nem ismerek olyan nőt aki ne panaszkodott volna róla. Volt egy barátnőm még 3 éve. Neki rendszeresen előírta a doki vérzés problémái miatt. Minden 2. este bőgött és sajnáltatta magát, hogy emiatt nem lehet gyereke.
Még én is elvetem a dolgot és merem vállalni a mondandómat, hogy nagyon sajnálom azt a nőt aki ilyennel tömi magát. Egyébként is a barátnőd a saját egészsége érdekében csinálja. Fogadd el. Felesleges ugrálnod érte, csak azért, hogy a brokidnak jobb legyen.
Óvszerrel is lehet szexelni. Nem a világvége.
Hát kénytelen leszek óvszerrel,mert ebből már voltak nagy veszekedések.
Bármit mondok,úgyse hatna rá.Azt mondja,meg se próbáljam, főleg nem neki megmagyarázni,úgysem fogja szedni.
Meg folyton panaszkodik,hogy az előző barátja (eü-s),ő bezzeg megértette.Hát,ha nem akarom elveszíteni,akkor muszáj lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!