Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baránőm nem hajlandó fogamzásgátlót szedni, mert hogy az káros. Hogy oldjuk meg?
Anyja-apja orvos,világ életében gyógyszerellenes volt,neki minden káros.
Tőlem védekezhetünk máshogy is,de szerintem ez a legbiztosabb.
De ha nem akarja bevenni,akkor...?
Használjatok óvszert!
Te könnyen beszélsz, elvégre nem neked kéne folyamatosan hormonokkal bombázni a szervezeted.
Értsd meg őt!
Nem mindenki egyforma. Ebből kifolyólag a vélemények is eltérnek. Ki hogy akarja megóvni az egészségét a káros behatásoktól.
Bocs de szerintem egyértelmű mitt kell csinálni ha a barátnőd nem akarja
És amostani fogamzásgátlók sokall biztonságosabak mint a 30 ével ezelőti tableták
A tebletákal az a gomd hogy nem mindenkinél hatnak van aki ugyis teherbe esik hogy megfelelően szedi . Ell lehet szurni a szedésétt ami terheséghez vagy hormon zavarokhoz vezethet. A tablátákbol nem mindink ugyan azt a tabletát kell be veni hanem felvan osztava ciklus és az határoza meg hogy mikor mejik szemet a csomagbol ez a pontos hormon adagolás miat van igy nem kell anyi mint a 30éseknl volt a hormon tartalom.
a gumi meg elszakadhat , spermás kézel lehet hogy megujazák . Szerintem a fogamzás gátló a hatásosab és jobb .
Az meg hogy valaki 30kg hizik azt nem lehet csak a tabira fogni. Perzse nagy üzlet perelni a gyógyszer gyárakat ez is hozá járul a rosz hirúkhöz főleg ha egy amarikai 12 válogatot parasztbol őszeált testült dőnt ugy joban halgatnak az érzelmekre mint az ész érvekre és száraz kutatásokra.
Kedves utolsó,nekem nem egyértelmű.Hagyjam el,vagy mire gondolsz? Akkor meg én lennék a paraszt,hogy még gumit is képtelen vagy húzni,meg hogy csak a farkamig látok,a csajom már nem is érdekel.De igen,érdekel.Ezért tettem fel a kérdést.
És az az én szememben is röhejes és meg sem érdemelte a lányt,hacsak emiatt szakít.
A gumit én sem érzem mellesleg biztonságosnak,ezért kíséreltem meg,hátha enged,de nem fog.
De ő úgymond az első igazi barátnőm,akit úgy igazán szeretek,bár nem volt előtte sok,csak kettő és csak az orvoslátogatóval feküdtem le.Tényleg nagyon okos,meg minden oldalról szeretem,ez az egyetlen vitatémánk csak :)
Szóval ezt a szakítást témát hagyjuk,épp eléggé félek,hogy ő fog lépni emiatt és nem én.
Bár belemegyek az óvszerbe,de én meg azzal vagyok kb. úgy,mint ő a fogamzásgátlóval,hogy nem kedvelem.
Meg amiatt is néha baromira szarul érzem magam,hogy ezt pont neki magyarázom,akinek ez a munkája.Igaz,hogy nem erre specializálódott,de ért hozzá.
Mindig azt mondja,hogy a károsságával kapcsolatban egyet értenek a kollégáival,függetlenól attól,hogy nekik az feladatuk,hogy újakat "tömjenek" az emberekbe.
"Bár belemegyek az óvszerbe,de én meg azzal vagyok kb. úgy,mint ő a fogamzásgátlóval,hogy nem kedvelem."
Csak az óvszerre nem megy rá az egészséged, ez csak kényelmi faktor. Egyértelmű, hogy ha a barátnőd nem akar gyógyszert szedni, akkor mit kell csinálni: óvszer. Ennyi, nem kell ezen tovább nyüsszögni meg győzködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!