Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már így párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ismerőseim állandóan azt kérdezgetik, hogy tudok járni egy ilyen ronda, undorító, csúnya fiúval. Már elegem van ebből, hogy mindig szidják. Megmagyaráztam nekik, hogy talán a világon nem a leghelyesebb, de én így szeretem. Akkor sem szállnak le a témáról. Amikor elkezdtem vele beszélgetni, nem gondoltam volna, hogy ez lesz.. de megismertem, és a világon a legjobb ember.
Vélemények?
16/L
2013. máj. 31. 16:43
11/15 anonim válasza:
De ő megtehette, mert ő nagy Jedi lovag volt!
12/15 anonim válasza:
Azt az embert válaszd párodnak, akivel a legjobban érzed magad.
A többieknek semmi közük hozzá, egyébként az egyik leggusztustalanabb dolog, amikor az ember párját kritizálják, úgy, hogy semmi okuk rá.
13/15 anonim válasza:
egyszerű nem kell velük foglalkozni,
amúgy a sráccal foglalkozzál ne a többivel N
14/15 anonim válasza:
hányszor akarod még kiírni ezt a kérdést?
15/15 anonim válasza:
Az ilyenek akik nem fogadják el a barátodat a külseje miatt nem is igazi barátok... Nekem is volt már kevésbé helyes fiú barátom de nem ilyen dolgok miatt szakítottunk természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!