Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már így párkapcsolatban?
Ismerőseim állandóan azt kérdezgetik, hogy tudok járni egy ilyen ronda, undorító, csúnya fiúval. Már elegem van ebből, hogy mindig szidják. Megmagyaráztam nekik, hogy talán a világon nem a leghelyesebb, de én így szeretem. Akkor sem szállnak le a témáról. Amikor elkezdtem vele beszélgetni, nem gondoltam volna, hogy ez lesz.. de megismertem, és a világon a legjobb ember.
Vélemények?
16/L
Neked v. nekik kell tetszenie?
Azt hiszem, ennyi a kérdés.
(Egyébként nem voltam még)
Tudom, nekem. :)
Ezért is vagyok vele... csak attól félek, hogy miattuk fog elbizonytalanodni. :(
aki bszogat, az egy felszínes gyökér.
Te pedig normális vagy, büszke vagyok rád, hogy nem vagy felszínes ribi, mint az ismerőseid.
amúgy meg semmi közük hozzá. mondd hogy úgy teljesít az ágyban, ahogy álmodnád. azt kész
Szerintem a legjobb dolog a világon,ha valakit nem a külseje miatt szeretnek! Találtál benne valamit,ami megfogott téged és pont! A külvilágnak semmi köze a kapcsolatotokhoz,ti jól érzitek egymást együtt és a többi nem számít!
Hagyd rá a dulálósokra,ne foglalkozz velük. Egyszer úgyis ráhagyják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!