Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltál már így párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már így párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ismerőseim állandóan azt kérdezgetik, hogy tudok járni egy ilyen ronda, undorító, csúnya fiúval. Már elegem van ebből, hogy mindig szidják. Megmagyaráztam nekik, hogy talán a világon nem a leghelyesebb, de én így szeretem. Akkor sem szállnak le a témáról. Amikor elkezdtem vele beszélgetni, nem gondoltam volna, hogy ez lesz.. de megismertem, és a világon a legjobb ember.

Vélemények?

16/L

2013. máj. 31. 16:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Sz.rd le ki mit mondd róla nem mindenkinek lehet az esete. neked tetszik és jól érzed magad vele más nem számít :) de am volt nekem is olyan h mondták h helyesebb fiút is foghatnék magam mellé,de nekem megértették ha elmondtam h nekem így jó :)
2013. máj. 31. 16:45
 2/15 anonim ***** válasza:

Neked v. nekik kell tetszenie?

Azt hiszem, ennyi a kérdés.

(Egyébként nem voltam még)

2013. máj. 31. 16:46
 3/15 anonim ***** válasza:
Csak az számít h te mit gondolsz szard le a sok hülye liba véleményét az ilyenek nem igazi barátnők ennyi... küld el őket a jó büdös p*csába :D
2013. máj. 31. 16:46
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem kell velük foglalkozni, reagálni se kell az ilyen megjegyzésekre, majd csak abbahagyják, ha meg nem, akkor nem kell velük többet találkozni és kész.
2013. máj. 31. 16:47
 5/15 A kérdező kommentje:

Tudom, nekem. :)

Ezért is vagyok vele... csak attól félek, hogy miattuk fog elbizonytalanodni. :(

6/15 anonim ***** válasza:
100%

aki bszogat, az egy felszínes gyökér.

Te pedig normális vagy, büszke vagyok rád, hogy nem vagy felszínes ribi, mint az ismerőseid.

amúgy meg semmi közük hozzá. mondd hogy úgy teljesít az ágyban, ahogy álmodnád. azt kész

7/15 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatban sem voltam soha,szóval nem.:D
2013. máj. 31. 16:48
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb dolog a világon,ha valakit nem a külseje miatt szeretnek! Találtál benne valamit,ami megfogott téged és pont! A külvilágnak semmi köze a kapcsolatotokhoz,ti jól érzitek egymást együtt és a többi nem számít!

Hagyd rá a dulálósokra,ne foglalkozz velük. Egyszer úgyis ráhagyják :)

2013. máj. 31. 16:49
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha te is ronda vagy, akkor semmi baj nincs. De ha te jól nézel ki, akkor megértem a barátnőidet. Keressél magadnak helyes pasit.
 10/15 anonim ***** válasza:
Ui:Obi-Wan Kenobi a példaképem.Ő szűzen halt meg.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!