Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem találkozni?
Figyelt kérdés
A pasim most írt, hogy ma este sem ér rá, mert dolga lesz. Legutóbb kedden találkoztunk. Telefonon sose beszélünk. Idegesíti, ha pl. én felhívom. Ezért már nem is szoktam. Kb. 5 km-re lakik tőlem. Mindent a munkára fog, meg hogy még azután is melózik valamit. De pl. kedden is nagyon későn jött át és ki volt csípve, haja beállítva, parfümben úszott. Sose járt át így hozzám.2013. máj. 31. 12:46
11/17 anonim válasza:
Az én exem is elkezdte azt játszani hogy nem találkoztunk..már küldtem neki olyan smseket hogy szakítok 2 nappal azelött hogy kib***am, azt mondta nem akar szakítani és hogy ő nem is gondolt erre meg majd ez lesz az lesz (valami dolgot akart elintézni állítólag), de velem ezt nem játsza...szakítottam, és azóta is kuss van...úgyhogy erről ennyit...szokott hiányozni, meg persze fájt, de engem nem vesznek hülyére, és a büszkeségem fontosabb, legyen neked is az...!
12/17 A kérdező kommentje:
már nem tudom mit gondoljak. mert szóba hoztam, hogy már megint milyen program? milyen dolog? erre már azonnal válaszolt, hogy mi az. de azt nem értem, miért idegesíti, ha pl. naponta 1szer felhívnám 1-2 percre, vagy ő engem. mert már a hiányát sem érzem. nem tesz nagyon semmit azért, hogy működjön. 3 nap durci volt a részéről, utána békülés, és azt mondta, hogy majd ahogy alakul, legyek türelmes, sok a dolga. basszus a vállalkozó apámnak nincsen ennyi dolga. bezárja az egészet 5kor és utána már nincs munka. de hogy egy fiatal srác ennyi mindent elvállaljon, abból nekem az jön le, hogy még a nők se érdeklik! nem vagyok se csúnya, se buta, de ez így nem fog menni.nem fogok egész nap a gép előtt dekkolni, hogy jajj ő most mikor érne rá.
2013. máj. 31. 18:09
13/17 anonim válasza:
Hát azt soha semmiképp se tegyed. Dobd ki. Ebből két lehetőség van,1: ennyi volt, 2: rájön hogy nem készpénz vagy és elkezd kapálózni és eszbe kapni ha fontos vagy. De ez a semmilyen állapot se jó, plusz egyenlőre ezek alapján úgy néz ki a dolog hogy ő fog szakítani. Akarsz kidobott fél lenni ezek után??...szerintem döntsd el és lépj aszerint ahogy jónak látod, de soha ne hagyd hogy egy pasi hülyének nézzen, mert azt olyan előszeretettel teszik ahogy csak nem szégyenlik....
11/12 voltam
15/17 A kérdező kommentje:
elegem lett belőle ma. nem csinálom tovább. nem is mondok, se írok neki. vegye észre magát. ahogy ő les.zart engem, én is le fogom. az ilyen ezt érdemli.
2013. máj. 31. 19:06
17/17 anonim válasza:
Igazad van, nem is tudnék mást tenni a helyedben. Nem tudom, nekem természetes, hogy arra van időm, aki/ami tényleg fontos számomra.
(#2 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!