Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám ezt a bizalmatlans...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám ezt a bizalmatlanságot enyhíteni magamban?

Figyelt kérdés

Több,mint 2 éve,hogy meghalt a barátom,azóta egy kapcsolatom se működik. Nagyon fiatal voltam,és ő volt az egyetlen olyan eddig,akivel tényleg komolyabbnak számított a dolog(7 hónap). Nagyon hirtelen ért a halála,de már nem bánt annyira,nem azt mondom,hogy elfelejtettem,de nem olyan erős,mint volt,hogy rémálmaim vannak,meg mindig magamat okolom,stb. Azóta persze jártam más fiúkkal,de nem lett belőle semmi komoly,valószínűleg elegük lett az idióta távolságtartásomból. És ez egy ördögi kör.

Mikor szakítottak,minden egyes alkalommal egyre kevésbé bíztam már meg másokban,mert egyre inkább féltem az érzéstől,hogy elvesztek megint valakit,és kiszolgáltatott leszek. Most meg ott tartok,hogy senkit se merek közel engedni magamhoz,támaszkodni rá,még baráti szinten se(nincs legjobb barátom se,egyszerűen nem merek senkit beavatni olyan dolgokba,amik bizalmasabbak,nem merem senkivel megosztani a mélyebb gondolatokat,érzéseket,csak hétköznapi,semleges dolgokról beszélek). Nem merem senkinek felvállalni,hogy mit érzek,vagy hasonlók.

Az meg érthető,hogy senki se akar olyannal lenni,aki nem képes megbízni benne teljesen,csak hosszú hónapok után. Én se viselném el a távolságtartást vagy a ridegséget egy kapcsolatban. Pszichológus nem tudott segíteni,én meg nem tudom,mit tehetnék. Volt valakinek közületek hasonló esete? Ti mit tennétek? :/

2013. máj. 30. 20:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igaza van, hülyén hangzik egy halottat búcsúztatni, utána, hangosan, de akkor és ott azt fogod mondani, amit érzel. Másnapra pedig tudni fogod (vagy legalábbis sejteni), hogy mi bánt valójában.:)
2013. jún. 10. 15:50
 12/12 anonim ***** válasza:
A húgom élettársa januárban halt meg. Elvitte a tüdőrák pár hónap alatt. A tesóm végig ott volt vele az utolsó pillanatig. Még fél év sem telt el, de már egy nagyon kicsit jobban van, és ő is tudja, érzi, hogy túl lehet élni, fel lehet dolgozni ekkora traumát.De pszichiáter, és a család segítsége nélkül nem megy. Javaslom, válts orvost, vagy keress olyan emberkéket (privátba szívesen megadom a tesóm címét) akik átmentek hasonlón, mert ahogy írsz, az a gyanúm, hogy nem dolgoztad még fel teljesen, úgymond elvarratlan szálak, le nem rendezett konfliktusok lehetnek, hiszen azért 2 év nagy idő, ilyenkor már tudni kellene tovább lépni.
2013. jún. 10. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!