Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet enyhíteni az űrt, amit a lány hagyott maga után?
Hát pedig első jól irta, ha lesz új lány rohamosan csökken a fájdalom. Kutyaharapást szőrével, bármilyen egyszerüen is hangzik.
Mondjuk az is megérne egy analizist hogy miért pont homokozóval, homokvárral és homokkal vetíted felénk a fájdalmadˇ
4-es válaszolónak igaza van. Én is így csinálom, csak én a barátokkal szervezek programokat. Hogy ne legyek egyedül társaságban legyek, amennyit csak lehet. A barátok nagyon tudják enyhíteni, csak így tudod elérni, hogy ne süllyedj el a bánatban. Szóval nekem a barátkúra ilyenkor a receptem.
Azt meg lehet kérdezni hogy békülésre semmi esély?
Köszönöm szépen mindenkinek a választ :)
Valaki kérdezte, hogy nincs semmi esély? Nos nincs, mivel a lány olyat tett, ami eléggé övön aluli volt. Ez akkora tüske, hogy a büdös életbe nem tudnék bízni benne többet...
Rájöttem, hogy a fő probléma a lakás. Egyébként napközben nincs semmi bajom, csak ha hazaérek, akkor leszek depis, mert minden rá emlékeztet.. szabályszerűen már odaképzelem őt :( szóval átrendeztem a szobát, ahol eddig bútor volt, ott most szabad tér, és fordítva :) és próbálok minél kevesebbet itthol lenni, napi 2x fogok konditerembe járni, azzal is telik az idő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!