Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnák enyhíteni a szerelem-függőségemen?
Nos, párommal 1,5 éve vagyunk együtt, mondhatni együtt lakunk. Mivel most karácsony van, így illendő hogy ő is otthon a családjánál és én is itthon a családommal töltsem a napokat. És hát, érdekes a mi kapcsolatunk. Mikor megismertük egymást, egyikőnk sem kezdeményezett, rá 1,5 évre érdeklődtünk egymás után, összejöttünk, és egyre jobban szerettük egymást. Osztálytársak vagyunk, és szinte együtt lakunk (hála a rendes szüleimnek.. bár ez miatt voltak vitáink és bevallom én voltam a hibás). De most már elvagyunk. És pár napja nem láttam, nekem meg őrületesen hiányzik, a kedvem, mindenem függ tőle. Ma nem hallottam róla semmit, nem írt neten hogy mi újság, én pedig egész nap lestem, hogy vajon mikor bukkan fel.. Úgy érzem, hogy erősen függök tőle... Hogyan tudnák szerintetek ezen változtatni? Például ez, hogy ma nem hallottam róla semmit, engem ez rosszul érintett, és sajnos alapból sem olyan a karácsonyomon mint ahogy terveztem.. Hogy tudnám kicsit erősíteni magam? Mert nagyon érzékeny vagyok ilyen dolgokra, pedig nem kellene.. Mit tehetnék? :(
18 L
a párom 19/F
Igyekszem, meg minden csak most ugye a jóbarátaim karácsonyoznak, meg rokonoknál vannak :(
egyébként van 1 nagyon jó barátom akire bármikor számíthatok, csak sajnos ő is most távolabb van rokonoknál.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!