Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ancsus12 kérdése:
Őrülten szeretek 2 embert?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon rosszul vagyok, mert úgy érzem két fiút szeretek. Már több hónapja van párom , de vele valahogy nem vagyok annyira boldog . Persze ezt nem mondtam neki nagyon féltékeny típus már betegesen és ha össze veszünk akkor olyanokat tud mondani amit egy nő nem érdemel meg. Viszont ő nagyon szeret engem teljes szívéböl! A másik fiúval pedig régen találkozgattunk meg elvoltunk nagyon és szerelemböl gondoltunk egymásra hát együtt voltunk csak nem volt hivatalos és elrontottam vmit ez miatt lett vége:( aztán megkeresett megint beszélgettünk és még mindig nagyon hiányzik és én is neki. nem tudom mi legyen kit válasszak. Mert ha a párommal vagyok mindig a második fiúra gondolok milyen jó volt vele.. csak félek , hogy ha rosszul választok mi lesz:(#szerelem #két szerelem
2012. dec. 25. 21:29
1/5 anonim válasza:
Csak ezt ne...Bármit teszel,nagyon szépen megkérlek,egyiket se hülyítsd.Ha a barátoddal nem vagy boldog,iránta való részvétből ne maradj vele.Ha úgy érzed,a másik srácot szereted,válaszd őt!Ennyi!Ne filózz,ne vacilálj.Saját tapasztalatból kérlek.Dönts!
2/5 A kérdező kommentje:
Csak nem tudok szakitani vele :( annyira sajnálom
2012. dec. 25. 21:34
3/5 anonim válasza:
És a másik srácot nem sajnálod?Akivel állításod szerint szerelmesek voltatok egymásba?Aki hiányzik neked,és te is neki?Aki hiába szeret,lehet mindennél jobban,mégis hiába,mert te sajnálatból a barátodat választod,akivel nem is vagy boldog?Őt nem kell sajnálni?Ha meg nem érdekel,mond meg neki,de ne áltasd!Nemrég még én is másik srác voltam.Hidd el,nincs szarabb érzés annál,mint mikor azt hiszed a másikról,hogy szeret,úgy van veled,hogy azt hiszed,otthagyja miattad a barátját,hitegeted,aztán meg pofáraejted?Eszednek ura légy!
4/5 anonim válasza:
Ne haragudj,elragadtattam magam kicsit.Csak kissé felkavart a kérdésed.Figyelj,vagy elfelejted végleg a másik srácot,és megpróbálod a barátoddal megoldani a kapcsolatotokat úgy,hogy mindketten boldogok legyetek benne,vagy a másik srácot választod,és akármennyire is sajnálod,végleg szakítasz a barátoddal,mert ha vele vagy,és a másik srácra gondolsz,azt ő is meg fogja érezni,és ő sem lesz boldog,ahogy te sem.Kérdés,melyik lehetőséget választod.De válaszd!
5/5 anonim válasza:
Őrülten szeretsz 2 embert? Ajj akkor nem szereted a barátodat. Jöjj már rá légy olyan szíves. :( :( Nem egyértelmű? Ne hazudj magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!