Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi pasi átvert már. Létezik igaz szerelem? 13/L
Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 19:36
41/49 anonim válasza:
"Annyi pasi"...13 évesen talán ennyire sűrűn váltogatod őket? Akkor ne is csodálkozz...
42/49 anonim válasza:
talán nem kéne felnőttekkel, meg 3-4 évvel idősebbekkel próbálkozni. SŐT! senkivel, mert kislány vagy még, koncentrálj a tanulásra
43/49 anonim válasza:
Létezik igaz szerelem, de az sajnos korhatáros érzés. Valahol ott van az a fránya 16-os karika, nézz körül jobban.
44/49 anonim válasza:
hugyos kis piccsa vagy, lecsap majd rád a pedomaci!!
45/49 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A helyedben hallgatnék a többségre.
Kivéve, ha pedomaci rib*nca akarsz lenni.
46/49 anonim válasza:
Létezik.... Én is annyi vagyok és nekem még nem volt pasim de én most érzem azt,hogy tényleg oké és ez a srác aki tetszik az tényleg nem fog átbaszni... Ezt érezni kell.. sajnos.... De szerintem ha nem kapkodsz akkor te is meg fogod találni azt aki nem fog átverni... ne sürgesd az időt! Majd jön aminek jönnie kell ;)
47/49 anonim válasza:
Huha. Hat en is jot nevettem. Szerinted egy 17 eves fiu mit szeretne egy 13 eves lanytol?? En se vagyok sokkal idosebb nalad, de en atlatom a dolgokat. Pl. 13 evesen meg a baratnoiddel kene hulyulni, elvezni az eletet, nem pedigszerelmi banat miatt befordulni, es az igaz szerelmet keresni. Majd eljon az is, kicsit kesobb.
48/49 anonim válasza:
őőőő sztem várj még egy kicsit (egy-két évet) mer ilyen korba nem jó pasizni elronthatod vele az életed !!!
ja és 20 évessel mi a f*** ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!