Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi pasi átvert már. Létezik igaz szerelem? 13/L
28-nak üzenem, hogy a paráznaság nem a szexet/szerelmeskedés tilalmát jelenti.
Az eredeti görög jelentése a szónak a házasságtörés. A parázna nő az házasságtörő.(Csak gondoltam szólok mert ez egy tipikus félremagyarázása ferdítése a 10 parancsolatnak.)
neked nem inkább egy jóbarát hiányzik? Valaki akivel megbeszélhetsz dolgokat, együtt marhulhatsz, eljárkálhatsz vagy csak szimplán kibeszélheted magadból a titkaid anélkül hogy félned kéne, hogy ellened fordulnak?
Ne keverd bele a szerelmet és nem kell feltétlenül az ellenkező nemből keresned.
33-as!
Köszi a tippet, én így tudtam.
Kérdező!
Legalább 15 ember józan ésszel és jóval több élettapasztalattal elmagyarázták neked, hogy mi a helyes. Ezek után képtelenség, hogy ne lásd be, több mint 15, tőled jóval idősebb tapasztaltabb embernek csakis igaza lehet veled szemben, aki csak 13 éves és nem élt még át annyi mindent mint mi. Ez gondolom szerinted is logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!