Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi pasi átvert már. Létezik igaz szerelem? 13/L
Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 19:36
11/49 anonim válasza:
Édes tündi bündi kislányom, cukorfalatkám, melyik csúnya bácsi bántott, üngyömbüngyöm ne sirdogálj aranyoskám, majd vesz neked anyuci apuci szép rózsaszín pónijátékot és jobban leszel, semmi baj.
12/49 anonim válasza:
Szerinted egy 20 éves mégis mi a szöszt akarhatott volna egy 13 éves kiscsajtól...szerintem menj vissza babázni és pár év múlva próbálkozz újra. :S
13/49 Pain for Pleasure válasza:
A pofám leszakad! Mi történt a világgal?!
14/49 anonim válasza:
Kérdező!
Szerintem a válaszokból ítélve észrevehetnéd magad, hogy valami nagyon nincs rendben veled.
Én 13 évesen még tanultam,fára másztam, bicikliztem a barátnőimmel.
21L
15/49 piriiiiii válasza:
De édes kicsi lányom. Hát gondolkodj már el, szerinted miért vernek át?? MERT TIZENHÁROM ÉVES VAGY!
Nézd meg szépen a 13 című filmet, oszt gondolkodj el, hogy mit kéne Neked csinálni a pasizás helyett. Örülj, hogy élsz, és fiatal vagy még, és ne azon filózz TIZENHÁROM ÉVESEN, hogy létezik-e igaz szerelem.
IGEN, létezik, hogy örülj. LÉTEZIK. Csak várnod kéne vele, öcsém, nem itt kérdezgetned világfájdalmasan.
Szavazz le, lesz.arom.
16/49 anonim válasza:
szerintem várj még picit aranyom
17/49 anonim válasza:
Cigó vagy kérdező, cigánypurdé! Cigóknál nem szokatlan 13 évesen már faszt cibálni, még 1 vagy két év, és jönek tőled a "terhes vagyok?" kérdések, meg a "Kitől vagyok terhes, apámtól, bátyámtól, vagy a postástól?" kérdések!
18/49 A kérdező kommentje:
nem az ókorban élünk!
2013. máj. 29. 19:43
19/49 anonim válasza:
Pont az ókorban volt az, mikor a lányok már 12 évesen szültek.
20/49 anonim válasza:
Igazad van de egy 13 éves KISLÁNYNAK még nem ilyenen kéne akkor sem agyalni. Kezdj talán saját korodbeli fiúkkal. Sétáljatok kézen fogva oszt annyi. Nem tom mit akarsz már nagy igazi szerelmet mikor még gyerek vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!