Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi pasi átvert már. Létezik igaz szerelem? 13/L
Kedves kislányom!
Nem az ókorban élünk így igaz. Éppen azért van az, hogy 16-17 évesen lesz az embernek párja, nem előbb, nem később.
Ez a normális.
Én 17 évesen veszítettem el, azóta volt több párom is és képzeld, képes vagyok teljes életet élni, és megtaláltam a párom.
Pedig egyáltalán nem vagyok csúnya, sem visszahúzódó.
Problémák vannak veled. Talán a szeretethiányod próbálod kielégíteni. Nem biztos, hogy erről te tehetsz, de azt beláthatod, hogy még eléggé kislány vagy. Egy kislánynak mással kellene foglalkoznia. Örülj, hogy ilyen fiatal vagy, még van időd boldoggá tenni a szüleid, élni a gyerekkor felhőtlen életét.
25L
11! ne írj ilyet, ezzel a szöveggel ki lehet üldözni az embert a világból
kedves kérdező! sajnálom, de amit Te akarsz, ahhoz használni kellene a fejedet, na ehhez kell felnőnöd, de még messze vagy N
Attól még, hogy nem az ókorban vagyunk, bizonyos szellemi és testi érettség szükségeltetik a szerelemhez és szexhez egyaránt.
Azért vernek át, mert mi mást akarnának tőled? Szexen kívül? Attól eltekintve, hogy a beleegyezési korhatárt sem érted még el... A törvény szerint sem szexelhetnél még.
A pasizás nálad még max úgy mehet, hogy mozi, kézfogás, puszi az arcra, és kb ennyi. Azt meg, hogy kivel tudod megvalósítani, nem tudom, de biztos nem a 15+ korosztállyal. Ők már egészen mást várnak egy kapcsolattól (a 20 évesekről már nem is beszélve), mint amit te adni tudsz nekik. Hiába, hogy "érettebb vagyok a koromnál", meg "én értelmes lány vagyok" érzés kerít téged hatalmába, hidd el- minden egyes korodbeli azt hiszi magáról, hogy ő olyan különleges, hogy mások azt felfogni sem képesek. Pont, mint te, merthogy nyilván te "sem vagy olyan, mint a többiek, te más vagy". Igazam van?
13 évesen még tényleg nem ezen kell agyalni. Nem ókor, tény (mellesleg, az ókorban kb ebben a korban házasodtak, olvass csak utána, mielőtt butaságokat írsz), de az még nem jelenti azt, hogy mert te most úgy érzed, nagyon nagylány vagy már, mindennek eléd kéne borulnia.
Hidd el, akkor lesz igazi gyerekkorod, boldog és teljes életed, ha most még nem foglalkozol fiúkkal, hanem a korodnak megfelelően viselkedsz (tanulás, sport, barátkozás, olvasás, valami szolid hobbi, stb). Nyugi, nem maradsz le semmiről, ha nem 13, hanem mondjuk a szellemileg jelentősen érettebb 16-7 éves korodban állsz neki ezekhez a dolgokhoz. Nem azt mondom, hogy buta vagy, hanem azt, hogy egyszerűen még nem erre van beállítva a kis agyacskád- hiába küldi a hormonfröccsöket havonta a petefészkeidnek és a méhednek, az még nem sokat jelent. Párkapcsolattal kapcsolatos dolgokhoz nem elég, hogy vérzel, azaz testileg már úgymond "nő" vagy (bár még fejlődni fogsz jó sok évig, higgy nekem), kell a lelki érettség is.
Nem sértegetésből, de a cig*nyoknál szokás az, hogy 13 évesen már pasizik a lány. Erről a f*jról pedig mindenkinek megvan a véleménye.
Ez is a civilizáltság egyik mércéje, hogy hány évesen kezdenek pasizni a lányok. Te jóval korábban. A tested és a lelked sem nőtt fel még hozzá.
Hiába hiszed azt, hogy érett vagy, a szervezeted még nem hiszi. A lelked megint nem. Ha ilyen fiatalon ennyi traumát élsz át, sokkal mélyebb sebek keletkeznek rajtad, mintha idősebb korodban történne. Ezáltal egy életre lelkisérült leszel.
Hidd el, senki sem akar itt neked rosszat.
Igazából szerintem amire vágysz az a szerelem érzése...mert ezt sugallja az összes média sajnos az összes mese is, hogy már pasizni kell, meg párkapcsolatosdit "játszani" (mert ezek nagyon messze vannak a kapcsolattól)
De hidd el nem vagy még kész erre, és így viszont a rossz tapasztalatokkal csak tönkre vágod a lelked idő előtt.
Ez hülyeség!
Nem fogsz meghalni.
De ha mégis, ugye tudod, hogy nem a mennybe kerülsz? A paráznaság benne van a 10 legsúlyosabb bűnben.
Tényleg nem élünk már az ókorban (sem a középkorban) ahol a lányok kb 12-13 évesen már az esküvőre készültek.
Ebben a korban még azt sem tudtam magamtól mit várhatok nem, hogy egy másik embertől.
Jó konkrétan nekem a hócipőm tele volt, hogy rám akart mászni minden vén kretén. Nagyon nem voltam szerelmes senkibe és nem is akartam az lenni. Mikor kezdtek el mégis szexuális tárgyként tekinteni rád ha már most kiégtél? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!