Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki kockával jár (t)? Milyenek a tapasztalatok?
Nem olyan, aki eljár szórakozni, de otthon szokott gépezni is, hanem aki otthonülős, és általában gépezik.
Náluk a számítógép helyettesítheti a szerelmet esetleg?
Ha sexy time van esetleg, akkor ugye az jobb számukra is, mint a gép?
Jah,és az szerintetek jó, ha egy ilyen kapcsolatban mindkét fél kocka, és játszanak is együtt a gépen?
D.gni mindenki jobban szeret, mint kockulni. (legalábbis szerintem kábé 99%)
Ha az egyik fél kockulós, otthonülős, az nem jó. Viszont, ha a másik is az, akkor hidd el, tök jó dolgokat kihozhatnak az együtt kockulós esték. Aztán egy idő után úgyis változtatnak ezen..
1. Nem lehet változtatni rajta, aki egyébként sem társasági lény, annak remek időtöltés ez a mai világban. :D
2. Még egy kocka lány :) Remek. Azt gondoltam, hogy inkább hapsikról fognak itt mesélni, mert a fiúk hajlamosabbak a kockulásra.
3. Mind a ketten ilyenek vagyunk, mégis félek, hogy nem kellenék neki. :( Na meg szokták mondani a kocka lányokra, hogy pff, mennyire nem nőies, meg mars a konyhába...és nem tudom, jó-e egyáltalán, hogy ilyen vagyok, még ha kocka srácot is szeretek.
Ne aggódj mi is ilyen pár vagyunk :) hidd el ha szexre kerül a sor, egyikőnk sem a gépet választaná :D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!