Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha sem lesz barátom?
16/L
Soha nem lesz barátom az osztáyltársaim szerint. Azzal csúfolna, hogy a világlegrondább embere vagyok. Vékony vagyok, magas, h*lye sem vagyok, átlagnál job tanuló, normálisan öltözködöm, kedves vagyok és segíte mindenkinek. Mégsem kellek snkinek:( Már az összes osztálytársamnak volt barátja. Az egész osztályban vagyunk 36 és csak 2 fiú van benne. Csak nekem nem volt.
Szerintem is soha nem lesz:(
Kedvesem, Ne ess pánikba én 20 éves vagyok és a világ egyik legtürelmetlenebb embere :) Anyud nem mondta még, hogy mindennek eljön a maga ideje? amikor középiskolás voltam jó egykét randi becsúszott, de igazán komoly barátom 17 évesen lett (az sem volt olyan hosszú). Majd értem még egy kicsit, most húsz éves vagyok és élvezek minden elismerő pillantást amit az ellenkező nemtől kapok. Egos lesz de toplistás okos magabiztos nővé értem, akit a férfiak megbecsülnek (még ha van 1-2 idióta is). Azok a lányok akik meg a gimiben úgymond menők volt (festett cicababák) már régen nem is olyan "menők". Ne aggódj eljön mindennek az ideje. Fiatal vagy, szórakozz, járj el a bnőiddel és élvezd ki, hogy szabad és gondmentes életet élhetsz.
Esetleg ha gondod van írj privibe egy üzenetet, jelölj be facen és megoszthatod velem a további kételyeidet :)
U.I: Első kommentelő micsoda egy paraszt vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!