Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tetszik a barátom teste,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik a barátom teste, mi lesz így?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy férfivel, aki személyiségre, intelligenciájában, és minden belső tulajdonságában nagyon tetszik nekem, és nagyra tartok. A gondom az, hogy kvázi sosem sportolt sokat, és ez az évek folyamán most csúcsosodott ki abban, hogy nagyon alaktalan, semmilyen teste van, puha, kövérkés.

Engem kicsi koromtól kezdve az vett körül, hogy mozogni/sportolni kell, úgyhogy én pont az ellenkezője vagyok szinte, és az egész közvetlen környezetem is, így nem is volt túl sok elvárásom a fiúk felé külső szempontjából, csak annyi, hogy legyen sportos. Nem kell, hogy kigyúrt állat legyen, tényleg, csak látszódjon, hogy mozog.

Nagyon sokat dilemmázok ezen, mert bár annyira jól esik vele beszélgetni, és hogy végre valakivel ennyire egy hullámhosszon vagyunk (ez ritka), ha ránézek a testére az nagyon kiábrándító.

Persze beszéltünk már erről, és elhatározta, hogy majd a kedvemért változtat rajta, és mozogni fog, de nem változott semmi, pedig én felajánlottam, hogy edzek vele, eljárok vele, adok neki étkezési tanácsokat, bármit, szóval ne kelljen egyedül csinálnia, szívesen segítek, motiválom, de látom, hogy őt úgy igazán ez nem érdekli. Ami persze nem is lenne baj, hisz nem vagyunk egyformák és nem kell mindenkinek így élnie és ennyit mozognia, mint nekem, de így nagyon nem tetszik a teste...

Most mit csináljak? Ennyire külsőséges dolgon nem akarom megbuktatni ezt a kapcsolatot, de mégse tudom kizárni a fejemből. Minden más jól működik...

2013. ápr. 21. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Mert egy férfit folyamatosan ösztönözni segiteni kell, nem csak 1-2 alkalommal. Ezért állt meg a dolog. Tessék folytatni amibe belekezdtél. Légy kitartó, és következetes.
2013. ápr. 21. 17:02
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
ha nem vonzódsz hozzá testileg, akkor el van vágva a dolog,sajnos. hogy lehetnél boldog egy olyan emberrel, akit nem kívánsz? lehet, hogy vannak emberek,akiknek ez nem tűnik nagy problémának, neked úgy látszik az. tök jó,hogy nem akarod ilyen pitiánernek tűnő dolgon elbukni ezt a kapcsolatot,de ebben más is benne van azért. ettől te nem leszel sem felszínes, sem rossz ember, mellesleg ha már érted nem,de magáért megtehetné az úr, hogy jobban odafigyel az alkatára.
2013. ápr. 21. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2 A külső változtatható, a belső soha.
2013. ápr. 21. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha nincs meg a testi vonzalom, nem fog működni a dolog, akármennyire is egy hullámhosszon vagytok.
2013. ápr. 21. 17:06
 5/10 kolosszus22 ***** válasza:
98%

Tetszik, hogy nem vagy felszínes és intelligensen kezeled a dolgot, sajnos a harmonikus kapcsolathoz külsőre és belsőre is passzolni kell, mert hiába értitek meg jól egymást ha nem kívánod mert fizikailag nem vonz. Ebből így max barátság lesz hosszú távon. Próbáld meg még határozottabban motiválni, bár azzal meg az a baj, hogy azt mondhatja erőszakosan meg akarod változtatni és nem tudod elfogadni, ez sem túl szerencsés. Sajnos nem olyan egyszerű dolog ez mint amilyennek tűnik.

26F

2013. ápr. 21. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Csak a saját idődet pazarlod, ha olyan pasit erőltetsz magadra,akihez képtelen vagy vonzódni.

Ha bele is "szeretsz" és áltatod magad azzal, hogy jaj majd a szép belsője megszépíti a külsejét, majd ez is elmúlik és újra undorodni fogsz a testétől.Hidd el,tapasztalatból beszélek.

Első a vonzalom,aztán ha bejön belsőre is,akkor minden oké....

2013. ápr. 21. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Vedd a kezedbe a gyeplőt, és adj még a dolognak egy hónapot. Iktass be hetente 3x1 órát, amikor 'kötelezően' elmentek együtt sportolni. Ha jön valami kifogással, akkor ne balhézz, de legyél vele elutasító. Így lesz ideje észbe kapni, hogyha nem sportol veled, akkor el fog veszíteni, és így neked sem kell egyből drámai eszközökhöz fordulnod.

Az aktívan együtt töltött idő nagy érték, szóval ha nem értékeli az aktív kikapcsolódás dolgot, azt hogy közben veled lehet együtt, ami során közös élményekkel gazdagodtok, akkor szakítsatok, mert te nem ilyen pasira vágysz.

2013. ápr. 21. 18:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges erőpocsékolás. Ha nem kívánod, hát nem kívánod. Ez csak barátság, semmi több.
2013. ápr. 21. 18:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
az én barátom is kövérkés, csak az a különbség, hogy nekem így is tetszik. mostanában viszont elkezdett kondiba járni az egyik haverjával. őt az motiválja, hogy nemrég elkezdett nekem udvarolgatni egy srác, akinek elég jó kisportolt teste van, aztán most féltékeny. lehet, ha te is féltékennyé tennéd a barátodat, akkor önszántából eljárna sportolni.
2013. ápr. 21. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:
55%

Szóval neked csak akkor jöhet szóba, ha elkezd sportolni, és teljesen átalakítja önmagát? De még így sem biztos? Nem gondolod, hogy átvered őt?

Én soha nem úgy kezdtem bele egy kapcsolatba, hogy majd én megváltoztatom őt. Hidd el, később, ha család lesz, egyre több munka a ház körül, a gyerekekkel, nem lesz ideje sportolni. Nem mondom, akinek ez a lételeme, az biztos szakít rá, de akinek nem ez a megszokott, legelőször ezt fogja elhagyni, ha túl leterhelt lesz. Akkor meg majd elhagyod?

2013. ápr. 22. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!