Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom lesz*r. Van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom lesz*r. Van értelme törnöm magam?

Figyelt kérdés
tökéletesen indult a kapcsolatunk aztán én durván féltékeny voltam mindig ez miatt sokat veszekedtünk.aztán ő szakított velem ez miatt 2hétre.2hét múlva kibékültünk mert én 100%ba megváltoztam már egyáltalán nem vagyok féltékeny semmire és senkire (néha még engem is meglep) rájöttem a féltékenykedésnek semmi értelme csak elveszítem ha féltékenykedek.viszont most ő teljesen megváltozott..alig találkozunk,valamelyik nap véletlen összefutottunk még egy puszit se adott meg semmi flegma és közömbös velem.mióta kibékültünk más lett bár volt 1-2nap amikor újra olyan volt mint régen mondta hogy szeret hogy szerelmes és éreztem is hogy így van de most megint ilyen lett...tudom hogy ő is sokat nyelt amikor féltékenykedtem de most megváltoztam most ő lett ilyen és ez a közömbösség meg flegmaság meg lesz*romság még szerintem rosszabb mintha mondjuk féltékenykedne mindig...
2013. ápr. 25. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam hogy a nőknek a kedves pasik kellenek akik törődnek a barátnőjükkel.Miféle hülyeségeket hordanak itt össze akkor az itteni kommentelők amiknek semmi közük sincsen a valósághoz?
2013. ápr. 25. 23:56
 2/7 A kérdező kommentje:
a barátom egy főnyeremény volt a kapcsolatunk elején.jobbat kívánni se tudtam volna.de amióta kibékültünk azóta lett ilyen.és bármit teszek ő csak csak közömbös meg flegma és nem tudom hogy ez mindig így lesz most vagy lesz e olyan mint régen nem tudom van e értelme küzdeni a régi énjéért ezért is írtam ki a kérdést hátha van valaki itt aki volt hasonló helyzetbe.
2013. ápr. 26. 00:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom hogy mi a helyzet,bár úgysem fogsz hinni nekem

Ha én szeretek valakit akkor nem fogom dobni csak azért mert féltékenykedik,sőt annak örülnék is,kifejezetten tetszene.Tehát amikor szakítottatok akkor nem a féltékenység volt a fő gond,az csak egy hülye kifogás volt.Nem szeret téged igazán a barátod,most csak dugótársnak tart,később nézni fog mást

F

2013. ápr. 26. 00:06
 4/7 A kérdező kommentje:
jó de én túlzásba vittem a féltékenységem..MINDENEN KIAKADTAM! (hogy az exével beszél,hogy facebookon visszajelöl minden ismeretlen lányt minden hülyeségen) tényleg kibírhatatlan voltam ezt én is beláttam utólag.hogy most mit érez azt sajnos nem tudom tényleg nagyon furcsán viselkedik de az biztos hogy a szakításunk előtt nagyon nagyon szeretett.
2013. ápr. 26. 00:12
 5/7 anonim ***** válasza:

mindegy mivel magyarázzuk, ő nem szerelmes beléd, ennyi

ha alig találkoztok, közömbös és rideg Veled, akkor inkább b e kellene fejezni, ettől még az egyedüllét is jobb, mert kereshetsz másikat N

2013. ápr. 26. 00:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdező!Jogosan akadtál ki!

Nem normális az ha valaki tartja az exével a kapcsolatot úgy hogy közben van párja mert eléggé nagy a valószínűsége annak hogy félrek*r vele!Lehet most is vele van ki tudja?

A Facebookról meg annyit hogy én se szeretném ha vadidegen pasikat jelölgetne vissza a barátnőm,mert előbb utóbb már nem csak a Facebook-on fogja valamelyik jelölgetni a barátnőmet...

Azt meg elne hidd hogy nagyon szeretett téged.Ne legyél ennyire naív.A férfiak remek színészek.A szexért bármilyen szerepet eljátszanak

2013. ápr. 26. 00:24
 7/7 A kérdező kommentje:
jó köszi mindenkinek nem kérek több választ
2013. ápr. 26. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!