Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom lesz*r. Van értelme törnöm magam?
Akkor elmondom hogy mi a helyzet,bár úgysem fogsz hinni nekem
Ha én szeretek valakit akkor nem fogom dobni csak azért mert féltékenykedik,sőt annak örülnék is,kifejezetten tetszene.Tehát amikor szakítottatok akkor nem a féltékenység volt a fő gond,az csak egy hülye kifogás volt.Nem szeret téged igazán a barátod,most csak dugótársnak tart,később nézni fog mást
F
mindegy mivel magyarázzuk, ő nem szerelmes beléd, ennyi
ha alig találkoztok, közömbös és rideg Veled, akkor inkább b e kellene fejezni, ettől még az egyedüllét is jobb, mert kereshetsz másikat N
Kérdező!Jogosan akadtál ki!
Nem normális az ha valaki tartja az exével a kapcsolatot úgy hogy közben van párja mert eléggé nagy a valószínűsége annak hogy félrek*r vele!Lehet most is vele van ki tudja?
A Facebookról meg annyit hogy én se szeretném ha vadidegen pasikat jelölgetne vissza a barátnőm,mert előbb utóbb már nem csak a Facebook-on fogja valamelyik jelölgetni a barátnőmet...
Azt meg elne hidd hogy nagyon szeretett téged.Ne legyél ennyire naív.A férfiak remek színészek.A szexért bármilyen szerepet eljátszanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!