Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy rosszul döntök, mi lenne okosabb?
Összezavarodtam. Az egyik oldalon ott a másfél éves kapcsolatom, aminek pár hete próbálok véget vetni. Kezdett ellaposodni, sosem mászkáltunk sokat, de mostanra már számomra tarthatatlan lett a helyzet. Lételemem lenne, hogy jöjjünk-menjünk, ne csak otthon dögöljünk, ezért zavar, hogy ő nem ilyen beállítottságú kifejezetten. Ha ő nem, akkor maradnak a barátok, ez nyilvánvalóan konfliktusforrás. Ettől eltekintve érzem, hogy imád, elhalmoz a szeretetével, figyelmes, lesi, mire vágyom.
Miután eltávolodtunk egymástól a volt párommal, a képbe került a másik oldal egy ízig vérig örökmozgó fiú személyében. Hihetetlenül vonz a beszédessége, az aktív jelleme. Izgalmas ember, tele különlegességekkel, az a típus, aki mellett nem lehet unatkozni. Mindig is ilyenre vágytam, nem tekintve a feszültséget, amit az ilyen emberek gyakran maguk körül teremtenek. Vele vagyok egy hete, élvezem a társaságát, nagyon jól kijövünk, boldognak kellene lennem, ha már egyszer teljesült a kívánságom, és berobbant az életembe - ehelyett folyamatosan a régit hiányolom, magamnak sem tudom megmagyarázni, miért. Megnyugvás lenne visszatérni hozzá, pillanatnyilag legalábbis, aztán lehet, hogy megbánnám. Mégiscsak ő volt az első nagy szerelmem, az első szexuális értelemben is. Lehet, hogy csak emiatt nehéz elengednem.
Nem tudom, megéri-e kockáztatni, nem tudhatom, mi vár ezzel a fiúval, attól tartok, soha nem találok még egy olyan odaadó, gondoskodó, szerető partnert, mint az előző párom volt. Most még megtehetem, hogy visszafordítok mindent, de döntenem kell.
Szerintem egyik sem az igazi, várd a harmadikat.
Az igazival kapcsolatban biztosan tudnád hogy Ő kell, nem lenne kérdés.
Az én barátnőm hasonló szituban volt, igaz, hogy nem vagyok egy partyarc és pénzem sincs rá mindig, hogy átbulizzak hétvégeket, de amit tudtam megtettem. Havivérzéstől, a családi gondokon át egészen az érettségi stresszrohamokig, sírógörcsökig ott voltam, odatartottam a vállamat, hogy sírj rajta ha szomorú vagy, üssed ha dühös vagy, nem érdekel, csak nyugodj meg. Erre kimegy egy hónapra nyaralni, hazajön és kidob, mert Romániában talált magának valakit, akit 3 hét alatt olyan frankón megismert, hogy már az életét akarja áldozni. Bújhatok a rókalyukba a vacak 7 hónapommal, amit elcsesztem erre az áruló, hazug libára. Másfél év pedig több mint 7 hónap. Kétszerannyi.
Ha azt akarod, hogy összetörjön a lelke, hogy utáljon utána, amit meg is érdemelnél majd: tedd amit gondolsz, menj ahhoz a csávóhoz, 1 hét alatt biztos kajakra megismerted, majd pár nap múlva rádöbbensz, mit csesztél el, mert én bizony nem fogadnálak vissza, és próbálnálak eltakarítani az életemből.
Mellesleg, ha nem akarsz a mostani mellett maradni, de az új mellett is kételkedsz az előző miatt, akkor szerintem szüntesd be magadat párkapcsolati téren. Sem a mostani barátodat nem kellene hülyítened, sem egy újat felszedni, hogy csalódj abban is, mert ebből más nem sül ki. 1 hét alatt senkit sem lehet megismerni. Nekem 7 hónap után esett le, hogy az a lány akit azt hittem, hogy szeretek, egy önző, hazug nemistudom micsoda, aki nem érdemli meg, hogy bárki is komolyan vegye. Majd a következő lovagja remélem dobni fogja, és akkor megtanulja, milyen kegyetlen az élet, amikor mindenki pont lesz@rja, miért akar felrobbanni az idegtől.
Bocsi a regényért, gondoltam így jobban megragad a mondanivalóm. Talán hasznát veszed, talán nem, dönts belátásod szerint, de számolj a következményekkel.
19/F
Pont ez a dilemma a lényege: nem, nem ismerem eléggé a "az új fiút", csak azt tudom, hogy minden megvan benne, amit az előző páromból mindig is hiányoltam. Azt viszont nem tudhatom egyelőre, mi nincs benne, amit az előzőben imádtam.
Nincsen tökéletes ember, én sem vagyok az, vállalom, hogy nem tudok mérlegelni, nem akarok hülyeséget csinálni, ezért kérek tanácsot. Tudom, hogy soha nem lesz olyan, akiben minden klappol, és nem találok benne kifogásolnivalót, ígyhát a kérdés továbbra is az, hogy az újdongság izgalmáért, egy izgalmas jellemért érdemes-e eldobni egy olyan kapcsolatot, amiben bár nem találom meg azt az örömöt, amit az új ígér, de odafigyelést biztosan. (És igen, a tapasztalatok segítenek a legtöbbet.)
Jah es ha lesz olyan hulye meg vissza is fogad.
Ez lemaradt.
Sajnálom, hogy nem sikerül megfogni a lényeget. Semmi gond, biztosan bennem van a hiba.
Köszönöm az eddigi válaszokat, a kérdés berekesztve.
Kezdetnek: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
De szerintem eleve nem az a jó kérdés egy párkapcsolatban, hogy mi lenne "okosabb"? Mert attól, hogy okosan döntesz, még nem biztos, hogy boldog leszel, és fordítva. Én inkább szoktam hallgatni az eszemre, mint az érzéseimre, de ez pont az a helyzet, ahol inkább az érzéseidre kellene hallgatnod.
"Bár ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz!" :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!