Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem idegesítő, ha a pasid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem idegesítő, ha a pasid folyton kijavítja, ha a valamit rosszul mondasz vagy valamit elrontasz?

Figyelt kérdés
Mintha az lenne, hogy ő mindenben sokkal tökéletesebb nálad és jobban tudja és te tök béna vagy? Nem szoktatok így érezni?
2011. nov. 20. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Elöször elgondolkodnék, hohy nincs-e véletlen igaza. Ha igen, akkor sürgösen elkezdeném magam kicsit müvelni, mert ha buta vagy, az igen nagy hátrány.
2011. nov. 20. 08:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Én vagyok a pasi és én szoktam kijavítani a másikat. Csak néha már úgy érzem, hogy ezt a másik csesztetésnek veszi.
2011. nov. 20. 08:39
 3/5 anonim ***** válasza:

ha müveletlen a lány nehéz lesz kultúrát rakni a fejébe.. és iqt

inkább keress másikat

ui.: engem is nagyon irritál ha egy lány buta..

2011. nov. 20. 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ritkán előfordul, hogy kijavít, de egy teljesen témával kapcsolatban, ezért le is pereg rólam, bár éppen ezért nem is látom az értelmét annak, hogy miért teszi. Talán kicsit fölém akar kerekedni olyankor, és ezt az egyet nem tudom hova rakni. De idegesítőnek nem idegesítő.
2011. nov. 20. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:
* bocsi, lemaradt: teljesen JELENTÉKTELEN témával kapcsolatban
2011. nov. 20. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!