Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit éreznétek, ha a barátnőtok ezt mondaná nektek?
8 hónap után kijelentette, hogy nem tette magát még túl az exén. Bevallotta, hogy találkoztak is.
Ti mit tennétek, ha ilyen helyzetbe kerülnétek? Nem kudarc ez számotokra?
elküldeném a halál fas*zába. ennyi
25F
Velem is ugyanez történt. A párom még szerette az exét, elvitte ide-oda, amikor megtudtam, szakítottam. Nehéz volt, mert első szerelem, de nagyon rosszul esett, amit velem tett. Nekem is azt mondta, hogy nem tudja, mit érez. Ne dőlj be neki! Nincs esélyed:S. Ez virágnyelven annyit tesz, hogy szereti az exét, de téged se akar megbántani. Előbb-utóbb el fog menni tőled. Nyilván, azért van veled, hogy felejtsen...
25/N
Kedves barátom, téged úgy hívnak, hogy kényelmi állandó. Az összezavarodás oka pedig az, hogy valszeg lefeküdt vele, és most nem tudja mit érez. Sok illúziód ne legyen, valószínűleg nincs választásod a végkimenetelt illetően.
Ölel:
A Kapitány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!