Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreznétek a helyemben? (22/F)
Figyelt kérdés
Van egy barátnőtök szeretitek is rendben van a kapcsolatotok, tudjátok, hogy Ő is szeret benneteket és megbízhattok benne. Van a bartnőtöknek egy haverja akit már előbb ismert mint benneteket. Tudjátok azt is h a haver mikor megismerte a bartnőtöket barátságnál bőven többet szeretett volna, de a barátnőtök mr akkoris csak haverként kezelte és leállította egyéb irnyú közeledését. A haver megértette, ám azóta is rendszeresen vannak közös programjai a barátnőtökkel és látjátok a barátnőtökön, hogy jól érzi magát a haverral és időnként ragaszkodik a társasgához.2013. máj. 25. 14:44
1/4 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, sőt annyival még jobba is,hogy ők nem találkoznak csak mindennap beszélgetnek.Rettentően zavar.
2/4 anonim válasza:
nekem is vannak lány haverjaim,de sosem csalnám meg a páromat.....most az hogy van férfi nemű barátja,akivel jól érzi magát,az szerintem az ő dolga,amíg téged nem mellőz persze,ha csak néha találkoznak,simán belefér.
3/4 anonim válasza:
remélem elhagy a csaj, és a haverodat válassza helyetted.
4/4 A kérdező kommentje:
Drága utolsó szerintem nem érted a kérdést :DDDD....Amúgy tényleg nincs köztünk semmi probléma nem is hanyagol el ..nagyon kivételes lány. Szóval ne úgy képzeljétek el, hogy folyton felhozom ezt neki vagy nem tudok emiatt aludni. Csak érdekelt, hogy mások mit gondolnak. :)
2013. máj. 25. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!