Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ti hogy éreznétek a helyemben?
Nemrég jöttem össze a barátommal, akit szeretek is.
De most teljesen össze vagyok zavarodva, mert a barátnőm meg állandóan szidják. "Undorító! Te ennél a rondánál 1000x jobbat érdemelnél." Minden egyes nap ezt kell hallgatnom... Megpróbáltam nekik elmagyarázni, hogy nem főként a kinézetébe szerettem bele, hanem a belső tulajdonságaiba... eleinte én is nagyon csúnyának láttam, de ahogy telt az idő már nem. Azaz, nem az a tipikus helyes srác, de nekem nincs gondom vele. És most annyira nem is tudom, hogy mit érzek... vagyis nem bírnám elviselni, ha mást csókolna meg.. vagy más lenne neki fontosabb..
szerintetek? :/
16/L vagyok. :)
Először is nem tesszük fel ugyanazt a kérdést 6x :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Másodszor ugyanazok maradnak a válaszaink is.
"először is: az ilyenek nem barátok, oké? Szarj a fejükre, csak irigyek hogy van palid.
az nem baj hogy nem az a tipikusan helyes. Az első pasim nekem sem az volt mégis megvoltunk egy évig. Aztán csalódtam de mind1. Az a fontos hogy mit látsz benne, mi van a lelkében. :)
Csak legyél vele boldog! :)
17/L"
A barátnőid buta libák, már bocs.
Miért érdekel mit mond más? A Te életed, a Te szerelmed, Te ismered, Te vagy vele, Te döntesz. Ne érdekeljen, ha másnak nem tetszik, nem is másnak kell tetszenie! Ne hagyd, hogy bárki is elbizonytalanítson! Legyél érett annyira, hogy kiállj a választásod mellett! Ha most lemondasz a fiúról, csak mert a barátnőid szerint nem hozzád való, mi lesz a következő lépés? Kútba ugrasz, ha valaki azt mondja?
Szóval csak a külsejét "szidják"? Elsőként állítsd le őket! Mondd meg nekik, hogy fejezzék be, elég volt, hogy egyszer elmondták, semmi közük hozzá!
Sz a lényeg, hogy neked tetszik, ő kell neked! Nem az ő ízlésük szerint kell párt találnod magadnak! Ők majd keressenek maguknak olyat, aki bejön nekik.... De ne a te pasidat akarják a maguk ízlésére formálni!
Ezek nem barátnők, hanem éretlen kislányok, akiknek fogalmuk sincs a szerelemről, vagy arról, hogyan támogassunk egy állítólag barátot.
Ha szereted, eszedbe ne jusson elhagyni a srácot, inkább mondj búcsút a "barátnőidnek" Nagyon felszínesek lehetnek ez alapján :(
17/L
Nekem is így volt az előző barátomnál,hogy 1-2 barátnőm folyton ezzel jött minek vagyok vele miért nem keresek mást csúnya jobbat érdemelsz bunkó.
én teljesen bele voltam esve és csak veszekedtem velük,hogy ne csinálják ezt mert rosszul esik ők csak annyit mondtak erre,hogy jót akarnak nekem és most a fiú átb*aszott és a barátnőimnek igazuk volt mostmár én is belátom.
Ez nem azt jelenti,hogy veled is így lesz de ez is lehet egy opció.
Viszont ha nem így van ne foglalkozz a 'barátnőiddel' ha fontos a srác és tényleg szereted akkor ne foglalkozz más véleményével!
Nekem nem csak hogy a barátnőim,az egész környezetem ezzel piszkált,még a szülők,testvérek is. Máig sem értem,szerintem teljesen átlagos volt,egyáltalán nem csúnya. Én imádtam ahogy kinézett,és mindig halálosan kívántam őt,akárki akármit mondott. Először engem is zavart,hogy mások ilyesmit mondtak,de mivel szerettem,természetesen vele maradtam.Aztán rövid idő múlva jól le is sz@rtam,mások mit gondolnak,vagy mondanak! Majdnem 2 évig voltam az illetővel. Éppen nemrégiben lett vége.Sajnos. De azt mondom megérte,gyönyörű kapcsolat volt, és sok tapasztalatot szereztem vele.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!