Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni ha elhagynak egy ráadásul szebbért?
7,5 év után elhagyott az élettársam, egy kolléganőjébe szeretett bele.
Szép nő vagyok, de a lány nálam 6 évvel fiatalabb, szép, nagymellű.
Van ovis gyerek, semmi nem érdekli csak a farka vezeti képes mindent itthagyni és csövesen távozni csak hogy a nővel lehessen.
Nézegetem a facebookon a csaj képeit nem hinném hogy nagyságrendekkel szebb lenne nálam.
Hiányzunk neki szeret és hibázott. És hagyjam itt az anyámékat mindenestől és költözzünk albérletbe.... (mármint a házat amit anyámtól kaptam, kocsit amivel én jártam (VW Golf 5) és marad az a kocsi ami az én nevemen van (Lacetti)...
Ez szép és jó lenne de ha egyszer elhagyott...elfog megint ha épp egy szép buksza rámegy... szerintem.
A férfi értékrendjével, jellemével van a probléma, semmi mással.
Ne magadban keresd az okot, a hibát, ha a férjed normális beállítottságú, komoly, családcentrikus ember lenne, akkor még akkor is a popódat nyalná, ha a világ csúfja lennél, és nem érdekelné más.
Pont a múltkor láttam a vonaton egy olyan gyönyörű csajt, hogy nő létemre leesett az állam, az utasok is csak meresztgették a szemüket, mint egy színésznő kisminkelve, olyan szép volt, a barátjával utazott, hát unta is a csajt szemlátomást...alig várta hogy elkerüljön mellőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!