Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy korábbi szerelmi kudarcot feldolgozni?
Röviden: volt egy srác, akivel volt köztünk valami "vibrálás", de nem jöttünk össze soha. Ő egy jóképű, de félénk fiú volt. Én is elég félénk típus vagyok. Próbáltan Neki jeleket küldeni, de vagy nem vette, vagy csak képzeltem a "vibrálást". Aztán összejött egy lánnyal, most már gyerekük is van, és külföldön laknak. Néha, ha itthon van, találkozunk társaságban illetve néha chatelünk. Úgy érzem, hogy továbbra is kedvel.
Tisztában vagyok vele, hogy teljesen reménytelen a dolog, nem is rombolnám szét a családját, ha tehetném se. Mivel nem voltunk együtt soha, nem is biztos, hogy működne stb.
Inkább ami zavar, ez a "mi lett volna, ha?" érzés. Ezt hogy lehet kiiktatni? Valakinek hasonló tapasztalat?
Szedj össze egy pasit
Ha gyereke van, gondolom te már ilyen 30 éven felüli lehetsz
Az a rózsaszín köd egyszer eltűnik, én is éreztem ilyet persze :D de neki nem lett gyereke, meg semmi, de barátok maradtunk :)
A pasi összeszedés sikerült, köszi :) Boldog is vagyok. Mielőtt megkérdezitek, tényleg az vagyok.
Az eszemmel is tudom, hogy ez egy baromság, tehát tudom, hogy nem lesz semmi a másikkal, sőt ha lett is volna, nem biztos, hogy boldogok lettünk volna.
De mégis van bennem egy tüske, egy kis szomorúság. Ugyanakkor érzem, hogy sikerül fokozatosan elengedni a témát. Már nem nézem, mikor van chaten, nem gondolok rá gyakran, de ha rágondolok, akkor még van ez az érzés.
Lehet/kell ez ellen tenni? Pl. lejövök a chatről, aki akar úgyis felhív, ha itthon van, elkerülöm? Vagy az idő elrendezi ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!