Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segitség szerelmi problémámba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitség szerelmi problémámba?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy lány de ő szerintem nem igazán kedvel engem.A baj az hogy 5-10cm el nagyob nálam és szerintemez zavarja mert mindenki ezzel basztat most 154cm vagyok 14 éves.Már beszéltem vele és egy ilyet kérdezett ,,Ha járnál valakivel az osztálybol ki lenne az?" én azt válaszoltam hogy te (lehet hogy ezt nem kellet volna mondanom)é is meggkérdeztem de ő mást mondott pedig szokszor megfogja a kezem nevetünk azt akarja hogy átkarooljam akkor most tetszek neki?Met mikor megkérddezem sosem mondja hogy igen.

2013. máj. 21. 17:59
 1/2 anonim válasza:
ha ezeket akarja tényleg akkor ja van rá esély
2013. máj. 21. 18:05
 2/2 A kérdező kommentje:
De akkor hogy hogy nem kedvel?
2013. máj. 21. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!