Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni ha elhagynak egy ráadásul szebbért?
7,5 év után elhagyott az élettársam, egy kolléganőjébe szeretett bele.
Szép nő vagyok, de a lány nálam 6 évvel fiatalabb, szép, nagymellű.
Van ovis gyerek, semmi nem érdekli csak a farka vezeti képes mindent itthagyni és csövesen távozni csak hogy a nővel lehessen.
Nézegetem a facebookon a csaj képeit nem hinném hogy nagyságrendekkel szebb lenne nálam.
na engem már 18 évesen elhagyott a pasim 1 15 évesért.
aztán a csaj 17 lett, őt is elhagyta, egy 16 évesért.
a vicc, hogy én huszonévesen is annyinak nézek ki, mint ők.
nem a külső számít, hanem hogy ők ott voltak vele mindennap egy suliban (a te pasiddal a munkahelyen) állandóan ott riszálták magukat, míg te kb. csak este láttad.
na ezért örülök, hogy a mostani párom buszsofőr, ott nincs csábítás, a női munkatárs 60 éves katonás stílusú tüsihajú :D
Nem tudom szebb e... más típus de szép nő. De én is az vagyok. Én 28 a csaj 22, a pasi 28 . Azt gondolom azért felvehetném a versenyt vele de ha elhagynak érte akkor nem tudom.
Az ember nem dobja el a családját ha nem érzi hogy ez más jobb szebb stb :/
2. Más a félrelépés meg az ha elhagynak.
Ha félrelép a pasim egészségére csak ne tudjam meg. Sosem nyomoztam utána hogy amikor hajnali 2 ig kocsmázott a spankaival tényleg ott volt e vagy sem. Nem volt semmi gyanús, gyanús telefonhívások, stb semmi így nem foglalkoztam ezzel. De elhagyni más, az több nyilván...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!