Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Neki áll feljebb? Komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki áll feljebb? Komolyan léteznek ilyen érzéketlen emberek?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal kb. 1 hónapja. Az eleje szép és jó volt, azt mondta, komolyat akar, komolyan gondolja. De kb. 1 hét után megváltozott. Nem írt sms-t, nem hívott, fb-n, 1 nap után válaszolt, mindig én kerestem mi van vele. Pénteken mondta, hogy szerelmes belém, a szombat este csak az enyém. Át is jött, igaz, egész nap nem keresett, és én hívtam fel este 8-kor, hogy hol késik már. Én sokat készülődtem, stb...az estére, és ahogy leheveredett az ágyra, mondta, hogy részéről ennyi volt, vége. Én erre kizavartam a házból, hogy menjen a fen.ébe, mit ígérgetett mindig, miért játszotta meg magát eddig? Anyám felhívta, mert rosszul lettem utána, és a srác azt mondta, azért szakított, mert nyáron sok a munkája, és nem tud velem foglalkozni. Ám de ezt lehetett volna előre is közölnie, mivel tudott róla. Meg se kérdezte, hogy mi van velem, csak önmagát sajnáltatta, hogy én kidobtam mérgemből a házból. És anyámmal is tiszteletlenül beszélt.
2013. máj. 26. 08:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

nézd kérdező: én nem kellek egy lánynak sem, csak azért mert átlagosan nézek ki. nem vagyok kigyúrt, és nem vagyok jóképű... az meg kit érdekel hogy rendes vagyok és komolyan gondolnék egy kapcsolatot? senkit...

erre a tapasztalatomra mertem támaszkodni, mikor tettem a kijelentést.

2013. máj. 26. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!