Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Neki áll feljebb? Komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki áll feljebb? Komolyan léteznek ilyen érzéketlen emberek?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal kb. 1 hónapja. Az eleje szép és jó volt, azt mondta, komolyat akar, komolyan gondolja. De kb. 1 hét után megváltozott. Nem írt sms-t, nem hívott, fb-n, 1 nap után válaszolt, mindig én kerestem mi van vele. Pénteken mondta, hogy szerelmes belém, a szombat este csak az enyém. Át is jött, igaz, egész nap nem keresett, és én hívtam fel este 8-kor, hogy hol késik már. Én sokat készülődtem, stb...az estére, és ahogy leheveredett az ágyra, mondta, hogy részéről ennyi volt, vége. Én erre kizavartam a házból, hogy menjen a fen.ébe, mit ígérgetett mindig, miért játszotta meg magát eddig? Anyám felhívta, mert rosszul lettem utána, és a srác azt mondta, azért szakított, mert nyáron sok a munkája, és nem tud velem foglalkozni. Ám de ezt lehetett volna előre is közölnie, mivel tudott róla. Meg se kérdezte, hogy mi van velem, csak önmagát sajnáltatta, hogy én kidobtam mérgemből a házból. És anyámmal is tiszteletlenül beszélt.
2013. máj. 26. 08:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem is értitek miről van szó. átvert ez a srác! más arcát mutatta! én mindent megtettem, hogy működjön. ő meg egyik pillanatról a másikra szakított egy idióta kifogással!
2013. máj. 26. 09:54
 12/21 anonim ***** válasza:

mert nem rendes sráccal jöttél össze.

kicsit jobban próbáld meg megismerni a másikat, mielőtt lefekszel vele.

ha nem bírod feldolgozni járj pszichológushoz.

2013. máj. 26. 09:57
 13/21 anonim ***** válasza:

Megjártad. Ennyi.

Igen léteznek ilyen emberek. Mint látod.

De mást nem tehetsz mint levonod a megfelelő konzekvenciákat és legközelebb már nem esel ebbe a hibába.

Erre sajnos nem lehet mit mondani. Ami megtörtént meg megtörtént.

2013. máj. 26. 09:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, valóban szemét volt. Én nem vitatom. Olyan is van, mikor a nő a szemét, de a te eseted nem ez.
2013. máj. 26. 09:58
 15/21 A kérdező kommentje:
nem a szexről van szó. hanem hogy szerelem is volt. részemről, és az pont a napokban alakult ki. ő is szerelmet vallott, és másnap szakított. de az is érdekes volt, hogy a héten vette vissza az exét, és azóta is fura volt.
2013. máj. 26. 10:00
 16/21 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, szerelmes vagyok beléd!

látod, ilyen egyszerű szerelmet vallani... a pasik hamar megtanulják, hogy azt kell mondani, amit a nők hallani akarnak.

És igen, léteznek ilyen érzéketlen emberek, én is hasonlót fogtam ki, csak nőben...

2013. máj. 26. 10:18
 17/21 anonim ***** válasza:
35%
Tudom, hogy nem valami népszerű dolog, de én akkor csináltam ilyeneket, amikor csak szexre kellett a lány. Magamból kiindulva ez lehetett az oka a dolgoknak, a többi csak kifogás.
2013. máj. 26. 10:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez egy 1 hónapos ismeretség a helyzet már a közepétől nem volt rózsás. Te meg még csodálkozol is. Hol élsz te rózsaszín vattacukorban? Én már a közepén kiadtam volna az útját nem megvárni míg kellemetlen helyzetbe hoz.
2013. máj. 26. 11:16
 19/21 anonim ***** válasza:

19es: de nyilván jópasi volt az illető :) a jópasiknak a lányok úgy szólván mindent megengednek...

amúgy most veszem észre hogy milyen érdekes, hogy ez a kérdés a párkapcsolatok kategóriában van. hiszen tulajdonképpen vmi szexkapcsolathoz hasonló kaland lehetett. de párkapcsolatnak nem nevezném.

2013. máj. 26. 12:42
 20/21 A kérdező kommentje:
nem volt annyira jó pasi, sőt ellenkezőleg, de jó tudni, hogy ti jobban tudjátok. mielőtt hüly.eséget írnátok le, kérdezzetek rá, köszi! amúgy egy falusi-tanyasi a gyerek, normális, egyszerűnek tűnt, aztán kiderült mekkora ....azt hittem az ilyen megbecsüli a jót, de mégsem.
2013. máj. 26. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!