Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek ilyen szépnek tartott lányok?
Állítólag léteznek valami homályos helyen olyan szép lányok, akiknek nem számít a fiúk külseje, csak a jelleme az a lényeg.
Csak azért kérdem, mert én eddig csak olyan lányokban találtam olyat, akinek tényleg úgy tűnt nem az számít, hogy néz ki a fiú, hanem, hogy kedves a lánnyal és jófej, akik nem tartoznak a szépek közé, legjobb esetben is átlagosak. Kíváncsi vagyok, van-e olyan, aki már találkozott kifejezetten szép lánnyal, aki tényleg úgy tűnt letojta azt, hogy a fiú nem is helyes, nem is nagy szám külsőre. :)
persze, ha van egy porschéd, akkor nem nézik, hogy csúnya vagy
nekem legalábbis akkor már annyira nem számítana:)
Nincs olyan emberi lény akit nem érdekel a külső.
21/N
én ma egy olyan lánnyal találkoztam aki nagyon csinos és gyönyörü kék szemei vannak és wóaaaa *.*
neki se az a fontos hogy milyen a cipő hanem az hogy ki hordja. :)
Külső megfog belső megtart ...
Ha nem tetszik a külseje akkor hogy jönnek össze? Lehetsz te a legrendesebb pasi a földön csak ,hogy ezt az első látásra senki sem mondja meg. Első látáskor igen is a külső dönt. Majd jön a belső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!