Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg léteznek ilyen szépnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg léteznek ilyen szépnek tartott lányok?

Figyelt kérdés

Állítólag léteznek valami homályos helyen olyan szép lányok, akiknek nem számít a fiúk külseje, csak a jelleme az a lényeg.

Csak azért kérdem, mert én eddig csak olyan lányokban találtam olyat, akinek tényleg úgy tűnt nem az számít, hogy néz ki a fiú, hanem, hogy kedves a lánnyal és jófej, akik nem tartoznak a szépek közé, legjobb esetben is átlagosak. Kíváncsi vagyok, van-e olyan, aki már találkozott kifejezetten szép lánnyal, aki tényleg úgy tűnt letojta azt, hogy a fiú nem is helyes, nem is nagy szám külsőre. :)

2013. máj. 12. 00:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Számít a külső! Bárki bármit mond.

Na nem kellenek nagy elvárások, hogy úgy nézzen ki, mint aki most jött le a címlapról, vagy rá se nézel ha nincs rajta gucci szemüveg, de a vonzalom fontos.

Nyilván kell valami ami megfog a külsejében, szóval a külső igenis számít!

Látod, te is hogy beszélsz...szép, meg csúnya, meg átlagosnak nem mondható.

Mindenkinek van szép, meg csúnya, meg átlagos.

És aki ezt nem képes elfogadni, és meglincselné azt a lányt, aki nemet mond neki, mert nem tartja helyesnek, akkor annak ideje lenne mélyen magába néznie.

Mert neki nem számít hogy néz ki a lány? Lehetne, szőrös szemölcse, meg fekete kapafogai? Téged nem érdekelne? Na ugye..

2013. máj. 12. 10:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Én pl. nem tartom magam bányarémnek és kiráz a hideg a címlaprólpattant fiúcskáktól, azoktól a tipikus jóképűektől.

Én azt szeretem ha egy fiúnak van fellépése, határozott, és ezt csak úgy lehet, ha van önbizalma. Viszont tényleg fontos hogy vonzónak találd a kiszemeltedet, ami szubjektív, kinek ki.

2013. máj. 13. 20:28
 13/13 anonim ***** válasza:
van egy mondás "a férjed csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél" :D
2013. máj. 13. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!