Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A részeg ember őszinte?
A barátom az egyik bulin becsípett és elkezdett vitatkozni velem hogy ő nem is szeret engem, csak kihasznál mert nincs más és ideig-óráig jó vok. ledöbbentett mert azt hittem szeret, nem vettem észre hogy nem szeretne, így most nem értem.elég heves természetű, hamar haragszik és meggondolatlanul mond dolgokat ilyenkor de amilyen hamar jött bocsáantot is kér és megbánja.Most nagyon nem is emlékszik miket mondott, nem tudom de elbizonytalanodtam szeret igazán vagy tényleg nem ahogy mondta,nem tudom.
szerintetek szakítsak vele vagy ne vegyem komolyan?
Részeg ember tényleg öszinte?
Hat nekem is volt egy enyhen alkesz pasim akirol nem tudtam kozel masfel evig, hogy ilyen jellegu problemai vannak....mielott szakitottam vele nagyon reszegen kibujt a szog a zsakbol, hogy mennyire kissebbsegi erzese van mellettem....ezt o ugy fejezte ki, hogy en egy bekepzelt nagykepu picsa vagyok es en ne mondjam meg neki, hogy mit csinaljon. Igazabol nem is ertettem, miert szabnam meg neki, hogy mit csinaljon? Soha nem szabtam meg neki semmit szabadon olhette az agysejtjeit...szanalmas az ilyen ember. Kerestem es talaltam es jegyben jarok egy vidam, depi mentes szorgalmas fiuval.
Sok szerencset kivanok neked es sokkal jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!